• Het eerste elftal komt tekort tegen Sporting ‘70
 • Op basis van het vertoonde spel in de tweede helft heeft het Utrechtse Sporting ’70 verdiend gewonnen van Hooglanderveen.

  In de eerste helft hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Hooglanderveen kreeg goede mogelijkheden via Mick van de Grift en Ilias Bezzahi, maar beiden zagen hun inzet naast de goal belanden.

  Direct na rust had Robin Wollaars de openingstreffer op zijn schoen, maar hij stuitte op de keeper van Sporting ’70. In de loop van de tweede helft nam het ervarene Sporting ’70 het heft in handen. In de 68e minuut behoedde Thomas Peters Hooglanderveen voor een achterstand.

  Hij stopte, de slap ingeschoten, strafschop van Koen Muilenberg. Maar het was uitstel van executie. In de 77e minuut haalde Joppe Speel, vanaf rand strafschopgebied, vernietigend uit.

  De bal verdween onhoudbaar voor Thomas Peters in de bovenhoek. Acht minuten voor tijd besliste Junior van der Velden de wedstrijd 0-2. Hooglandervenen was daarna niet meer bij machte om nog terug te komen en het geslepenere Sporting ’70 trok vrij eenvoudig de overwinning over de streep.

  Met dank aan Kees Steenbeek.

  pr-communicatie@vvhooglanderveen.nl