• De G-Voetbal FUNdag
 • Voetbal-FUN-dag voor kinderen met een G achtergrond. De G staat voor gehandicapt, in dit geval spreken wij specifiek over kinderen met een geestelijke beperking in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar.

  Voor vv Hooglanderveen iets compleet nieuws. Al jaren organiseren wij voor onze eigen jeugd Het “Van Essen Catering & Events” Jeugdkamp.

  Tijdens een van de laatste edities kwam Mandy naar mij toe en vroeg: ”Frank waarom is er eigenlijk niet zoiets voor kinderen met een G achtergrond?” Ik antwoordde: “Als dat er niet is dan moeten wij dat toch gewoon samen gaan organiseren!”.

  Het wordt een eendaagse Voetbal-FUN-dag. De Dag start om 10.00 met een ontvangst en team indeling. Daarna gaan we per team naar het spel. Ieder team heeft 1 begeleid(ster). De Voetbal-FUN-dag is een compleet evenement met allerlei leuke voetbalspellen. Wij hebben gekozen voor 10 spellen en elk spel duurt 20 minuten, daarna zal er doorgedraaid worden.

  Net als bij Jeugdkamp doen wij dit in samenwerking met Arno Splinter Sport Events. Om alvast een goede indruk te krijgen kunt u op deze website kijken: http://www.arnosplinter.nl

  De groepen zullen bestaan uit 8 a 10 kinderen. De penalty bokaal ook niet ontbreken op dit evenement. Op deze dag zijn er alleen maar winnaars en zal ook iedereen een leuke herinnering aan deze dag meekrijgen.


  1. Soccerwall (pass en schietspel)
  2. Obstakel-RUN-Parcours
  3. Snelheidssprint zonder bal
  4. Schotkrachtmeter (Wie schiet het hardst?)
  5. Party Geel met keepers
  6. Slalomparcours (Welk team of individu dribbelt het snelst)
  7. Party zwartwit zonder keepers
  8. Keepen met kanon
  9. Stormbaan
  10. Penalty Shootout

 • Uiteraard is er aandacht voor de interne mens. Zo zal er een heerlijke lunch zijn verzorgd door “Van Essen Catering & Events”. Tussendoor is er voldoende tijd om te drinken en evt. iets te snoepen.

  Deze super leuke dag is toegankelijk voor een ieder met een geestelijke beperking. Je hoeft dus géén lid van vv Hooglanderveen te zijn om mee te doen. Het is een open Voetbal Fun dag voor iedereen.


  Geef uw oogappel op voor een fantastische G- Voetbal FUN dag.

  https://forms.gle/dq8SKGPw2tUYuM6b7 

  Aanmelden als begeleider van een team 

  https://forms.gle/2YhWBHLyrcBAftPv9

  Reageer snel! Wij zijn erg enthousiast én hebben er nu al erg veel zin in!

  Bij vragen kunt u contact opnemen met Mandy Dirkx of Frank van Zijll