• G-Voetbal FUNdag
 • Voetbal-FUN-dag voor kinderen met een G achtergrond. De G staat voor gehandicapt, in dit geval spreken wij specifiek over kinderen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar.

  Voor vv Hooglanderveen iets compleet nieuws. Al jaren organiseren wij voor onze eigen jeugd een super leuk Jeugdkamp. Tijdens een van de laatste edities kwam de vraag: ”Frank waarom is er eigenlijk niet zoiets voor kinderen met een G achtergrond?” Het enig juiste en passende antwoord is dan: “Als dat er niet is dan moeten wij dat toch gewoon samen gaan organiseren!”.

  Het wordt een eendaagse Voetbal-FUN-dag. De activiteiten starten om 10:00 uur en de ontvangst is vanaf 09:30 uur. Dan wordt de team indeling bekend gemaakt en gaan we per team naar het veld voor een gezamenlijke warming up. Ieder team heeft 2 begeleiders (vrijwilligers).

  De Voetbal-FUN-dag is een compleet evenement met allerlei leuke voetbalspellen. Wij hebben gekozen voor 10 spellen en elk spel duurt zo’n 20 minuten, daarna zal er doorgedraaid worden.

  Net als bij Jeugdkamp doen wij dit in samenwerking met Arno Splinter Sport Events. De groepen zullen bestaan uit 8 a 10 kinderen. De penalty bokaal ook niet ontbreken op dit evenement. Op deze dag zijn er alleen maar winnaars en zal ook iedereen een leuke herinnering aan deze dag meekrijgen.

  1. Soccerwall (pass en schietspel)

  2. Obstakel-RUN-Parcours

  3. Snelheidssprint zonder bal

  4. Schotkrachtmeter (Wie schiet het hardst?)

  5. Party Geel met keepers

  6. Slalomparcours (Welk team of individu dribbelt het snelst)

  7. Party zwartwit zonder keepers

  8. Keepen met kanon

  9. Stormbaan

  10. Penalty Shootout

 • Uiteraard is er aandacht voor de interne mens. Het is inclusief een heerlijke lunch welke wij door “Van Essen Catering & Events” laten verzorgen. Tussendoor is er voldoende tijd om te drinken en evt. iets te snoepen. (Neem vooral een bidon mee)

  Deze super leuke dag is toegankelijk voor een ieder met een geestelijke beperking. Je hoeft dus géén lid van vv Hooglanderveen te zijn om mee te doen.

  Bij vragen kunt u contact opnemen met:

  • Frank van Zijll > 06 139 555 60
  • Mandy Dirkx > 06 52 52 04 97