• Start Grote Club Actie 2022
  •

Op zaterdag 24 september gaat de Grote Club Actie van start! Als deelnemer ontvang je op zaterdag ook een mailbericht met een link naar jouw persoonlijke pagina. Vanaf dat moment is het bij VV Hooglanderveen mogelijk om loten te (ver)kopen. Dit kan tot 21-11-2022.

De opbrengst van het aantal loten komt ten goede aan het Jeugdkamp 2023.

Het aankopen van loten kan op 3 manieren zowel bij de jongens én de meisjes:

1. via het lotenboekje van een teamspeler in de leeftijdscategorie J/M O8 t/m O13
    2. via de algemene pagina Grote Club Actie van vv Hooglanderveen
    3. via de persoonlijke pagina van een teamspeler in de leeftijdscategorie J/M O8 t/m O13
  • Klik op de link - vul jouw gegevens in - én bestel direct online jouw aantal gewenste loten.
  • Wil je loten kopen via een jeugdlid? Dan zijn er 2 opties mogelijk:

• Zoek in het tekstvak Ik koop een lot van (indien bekend) - de voornaam van de jeugdspeler of
    • Neem zelf contact op met het jeugdlid en vraag of hij/zij zijn/haar persoonlijke pagina aan jou wil mailen.

Namens vv Hooglanderveen: "Super bedankt

Met sportieve groet,

Coordinator Grote Club Actie

Frank van Zijll

gca@vvhooglanderveen.nl

Win jij de hoofdprijs van € 100.000,- of een Skoda Kamiq of een cheque keuken kampioen ter waarde van 10.000,- of één van de ruim 300.000 andere prijzen? Vanaf 7 december 2022 kun je de trekkingsuitslag bekijken op clubactie.nl. Daarnaast worden de prijswinnaars per e-mail geïnformeerd.