• Grote successen bij het AVK voor Dames voor Hooglanderveen
  • Deze week is door Cobu boys het Amersfoort Kampioenschap voor Dames georganiseerd. In totaal deden er 55 dames teams van 8 Amersfoortse verenigingen mee van de MO9-1 tot de Dames 1. Vv Hooglanderveen deed met 15 teams mee aan het AVK en hiermee ook de grootste meidenvereniging die meedeed.

Wanneer je met zoveel teams meedoet dan hoop je ook dat er successen worden behaald en dat was ook zo. Er waren in totaal 7 leeftijdscategorieën die streden om het Amersfoorts Kampioenschap.

Uiteindelijk is Hooglanderveen in 4 van de 7 categorieën kampioen van Amersfoort geworden. Dit is een ongelofelijk prestatie waar we als vereniging ook gigantisch trots op zijn. We kunnen dus ook met oprecht zeggen dat we de beste damesvereniging van Amersfoort zijn.

Maandag begon het toernooi voor de MO13. Na een aantal spannende wedstrijden is de MO13-1 zonder tegendoelpunten kampioen geworden. De eerste kampioen van het AVK voor dames.

Op vrijdag de afsluitende dag werden de wedstrijden gespeeld voor de MO9/MO11 en MO19. Tijdens deze dag vierde alleen Hooglanderveen feest.

Het toernooi begon voor de MO9 en de MO9-1 werd ongeslagen kampioen. Gelijktijdig speelde de MO11 ook zijn toernooi. De MO11-1 werd met ook met overmacht kampioen. Zonder enig tegendoelpunt en met 9 doelpunten voor werd de wisselbeker aan de MO11-1 uitgereikt. De MO11-2 ging er uiteindelijk met de 3e plek ervandoor. De prijzen voor de MO9 en MO11 werden uitgereikt door Soufiane Touzani.

De afsluiting van het toernooi werd gespeeld door de MO19. Hooglanderveen deed met de MO19-1 en MO19-2 mee aan het toernooi. De eerste wedstrijd werd een onderlinge spannende wedstrijd tussen de MO19-1 en MO19-2.

Deze wedstrijd eindigde in een 1-1. Na 4 wedstrijden stond de MO19-2 op de 1e plaats en deed de MO19-1 zijn sportieve plicht om de directe tegenstander van de MO19-2, CJVV voor het kampioenschap te verslaan en hiermee behaalde de MO19-1 de 2e plek. Dus een mooie afsluiter met de MO19-2 op de 1e plaats en de MO19-1 op de 2e plaats.

Deze mooie uitslag werd door de MO19-1 en MO19-2 ook uitbundig gevierd in de kantine.

De dames commissie is ook heel trots op dit mooie resultaat van de MO9-1, MO11-1, M13-1 en MO19-2 en ook de complimenten gaan naar alle leiders en trainers van de 15 teams die namens Hooglanderveen meededen.

Verder gaan de complimenten uit naar Cobu Boys voor de goede organisatie van het toernooi.

Met sportieve groet,

Dames Commissie, Eddie en Remco