• Eindstand Grote Club Actie 2021

Vandaag 1 december 2021 kan de club jullie berichten dat in de periode 18 september tot en met 30 november 2021 ontzettend veel lootjes van de Grote Club Actie zijn verkocht. Lees verder

• Grote nederlaag voor VV Hooglanderveen
  • Scheidsrechter: C.D. Peetoom

VV Hooglanderveen heeft in Amsterdam een 7-1 nederlaag geleden tegen De Meer. Na de goede bekerwedstrijd, afgelopen dinsdag tegen Scherpenzeel, is dit wel even slikken.

VV Hooglanderveen was geen schim van zichzelf en De Meer van vanaf de 1ste minuut de betere ploeg. De basis was op 1 plek gewijzigd, Mozes Hoppenbrouwer speelde in plaats van Mehmet Kaya.

Al na 9 minuten is het 1-0. Balverlies levert een snelle aanval van De Meer op. De Meer topscoorder Dennis Trefilov weet hier wel raad mee.

VV Hooglanderveen krijgt in de eerste 20 minuten maar 1 echte kans. Ilias Bezzahi speelt zich vrij en schiet uit goede positie recht op de keeper.

Linkerverdediger Mo valt in de 37e minuut geblesseerd uit en wordt vervangen door Mehmet Kaya. In de laatste 5 minuten voor rust scoort De Meer maar liefst 3 keer. Doelpunten gemaakt door een slechte opbouw en makkelijk balverlies.

De tweede helft is VV Hooglanderveen niet in staat om het De Meer lastig te maken. De Meer loopt uit naar een 7-0 voorsprong voordat Hari Sabir in de 85ste minuut in de rebound uit  een vrije trap kan scoren.

Een 7-1 nederlaag dus. Snel vergeten en nu alle ogen op de wedstrijd van aankomende zondag thuis tegen Nieuw Utrecht.

Scoreverloop:
    1-0  Dennis Trefilov,