• Na vorig jaar het op een na grootste succes in verkoop van Grote Clubloten ooit voor vv Hooglanderveen is er dit jaar wederom een mooi bedrag opgehaald. De op twee na grootste opbrengst ooit.

Het prachtige bedrag: € 3.933,60 > Super goed gedaan door alle lotenverkopers. Dank jullie wel én op naar een fantastisch “Van Essen catering & events” Jeugdkamp op 22 mei en 23 mei 2020.

Dit jaar is er wel weer een record verbroken. Het record van de meest verkocht lootjes door 1 persoon bij vv Hooglanderveen in 2017 was Thimo van Zijll met 124 lootjes, in 2018 ook Thimo van Zijll met 132 lootjes en dit jaar is het nieuwe record neergezet op 140 lootjes. Wederom door Thimo van Zijll. Zeer knap en goed gedaan.

Pracht prestatie en een enorme uitdaging om dat volgend jaar weer te verbreken.

Op de tweede plaats is Coen Flos geëindigd met 62 lootjes en gedeeld derde zijn Tim Bijker en Mark Boersema geworden met 40 lootjes. Gefeliciteerd mannen super goed gedaan. Het team met de meest verkocht lootjes is de JO11-4 geworden, ook jullie gefeliciteerd!

Zaterdag 14 december 2019 a.s zullen wij de loten verkopers op de club ontvangen om hen te bedanken en te belonen voor hun inzet. Dit jaar geeft de verkoop van minimaal 20 lootjes een gratis deelname aan het “Van Essen catering & events” Jeugdkamp door her verkopen en het uiteindelijk innen van minimaal 20 lootjes. De volgende kinderen kunnen dankzij hun inzet en verkopen gratis deelnemen:

Verkoper:

• Lars Brinkhuizen
    • Jelte van Opijnen
    • Thijs Brobbel

Willen jullie je aanmelden op dit mailadres: jeugdkamp@vvhooglanderveen.nl

Vraag meteen even aan je ouders of zij willen helpen tijdens Jeugdkamp? Want ook het Jeugdkamp in 2020 kan niet plaatsvinden zonder hulp van vrijwilligers.

Zij kunnen zich opgeven via de website van vv Hooglanderveen. Klik voor deelname als vrijwilliger op de onderstaande link:

Nogmaals enorm bedankt voor het verkopen van de lootjes en laten wij het volgend jaar overtreffen.

Frank van Zijll

Coördinator De Grote Clubactie