• Eindstand Grote Club Actie 2021

Vandaag 1 december 2021 kan de club jullie berichten dat in de periode 18 september tot en met 30 november 2021 ontzettend veel lootjes van de Grote Club Actie zijn verkocht. Lees verder

• Vrijdagavond traint de groep niet-selectiekeepers, inmiddels meer dan 30 jongens en meisjes. Onder de bezielende leiding van Inge Rehorst en 4 assistenten.
    Omdat er deze winterstop een trainer gestopt is (weggekocht door andere vereniging ;-) )  zijn we nu op zoek naar een nieuwe keeperstrainer voor de vrijdagavond.

Bij voorkeur uiteraard iemand met keeperservaring, zelf keeper geweest of keeperstrainer-ervaring.
    Het tijdstip van de trainingen is 18.00 - 20.00 uur. Het liefst zoeken we iemand die 2 uur kan trainen, maar met 1 uur zijn we al enorm geholpen. De functie is een vrijwilligersfunctie, dus niet betaald.

Wil je inlichtingen over deze mooie job:
    Dat kan, neem dan contact op met Michel Martens onze keepers-coördinator via email : coordinator-keepers@vvhooglanderveen.nl of met Inge Rehorst, de hoofdkeeperstrainer van de vrijdagavond via email : i.rehorst1@telfort.nl