• Gezocht: Coördinator uittoernooien
  • Algemeen

Je bent verantwoordelijk voor het inschrijven van onze jeugdteams op de uittoernooien. Aan het begin van het voetbalseizoen wordt er aan de teams gevraagd welke teams aan het einde van het jaar een uittoernooi willen spelen.

Deze teams schrijf je vervolgens in, daarbij rekening houdend met het niveau van de deelnemende teams. Je geeft bij de teamleiders aan dat ze zijn ingeschreven op welk toernooi en hebt daarin een coördinerende rol.

Verder beheer je de mailbox waar de berichten binnen komen van de andere verenigingen die toernooien organiseren en zal je soms voor een team op zoek moeten naar een toernooi waar ze aan deel kunnen nemen.

Het werk vangt meestal aan in het najaar, waarbij de piek van de werkzaamheden ligt tussen november en januari. Tijdens de piekperiode is de verwachte inzet 4 tot 6 uur in de week, in de andere periode is dat ca. 1 uur per week.

Kenmerkend aan jou is:

Je weet wat goed organiseren is:

Structuur, goede communicatie én met een hoog probleemoplossend vermogen. Je bent cruciaal om alle zaken rondom de uittoernooien goed te laten verlopen en draagt bij aan de sfeer bij v.v. Hooglanderveen, waar we telkens samen weer plezier hebben aan het voetbal.

Je krijgt:

· Enorm veel waardering van spelers, ouders van jonge spelers, actieve vrijwilligers en overige betrokkenen, en

· Je leert veel leuke mensen kennen die net als jij ook graag anderen helpen.

Geïnteresseerd in deze functie?

Solliciteer direct door contact op te nemen met Johan > Bestuurslid voetbal operationele zaken op mailadres

bestuurslid-voetbal-operationele-zaken@vvhooglanderveen.nl