•

Ben jij die duizendpoot die de touwtjes aan elkaar weet te knopen? en heb je geen vakantie plannen ( of alleen laatste 2 weken van juli op vakantie) in de zomer van 2020? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat houdt de rol van Zomerstop coördinator in?

“Het integraal toezicht houden op de kalender van half juni tot eind augustus”

Tijdens de zomerstop vinden er diverse activiteiten plaats. Deze activiteiten worden door anderen gecoördineerd en uitgevoerd. We hebben behoefte aan een persoon die het contact tussen deze initiatieven legt en de behoeftes aan elkaar knoopt.

Stel een trainer wil een oefenwedstrijd spelen begin augustus. Dan is het nodig om even te checken of er een veld beschikbaar is, te zorgen dat de accommodatie toegankelijk is, er materialen zijn en eventueel de horeca open is.

Welke activiteiten vinden er plaats in deze periode:

• inleveren materialen en kleding: data nog niet bekend, rond eind juni
    • uitgifte materialen en kleding: data nog niet bekend, meestal laatste week augustus oefenwedstrijden
    • trainingen (teams die voor de formele start seizoen 2020/2021 al starten met trainen)
    • diverse onderhouds - en schoonmaakwerkzaamheden

Wij zoeken een persoon die tijdens de zomerstop:

- 1e aanspreekpunt is voor/ schakel is tussen de teams die tijdens de zomerstop gebruik willen maken van velden, faciliteiten en materialen.

- Afstemming zoekt met betreffende coördinatoren (horeca, schoonmaak, openstelling, spelmaterialen, kleding, etc.) om behoeften teams die afwijken van algemene planningen mogelijk te maken.

- Overzicht heeft van de planning en afstemming zoekt met de coördinatoren (horeca, schoonmaak, openstelling, spelmaterialen, kleding, etc.) voor inname/afronding aan het einde van het seizoen en uitgifte/opstart van het nieuwe seizoen.

- 1e aanspreekpunt is voor bestuur in deze periode.

Lijkt het jou leuk om tijdens de zomer van 2020 al deze zaken aan elkaar te knopen zodat we seizoen 2019/2020 goed kunnen afronden en seizoen 2020/2021 weer fris kunnen opstarten?

Neem contact op met: Tim van Asch facilitair@vvhooglanderveen.nl