•

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Voetbalvereniging Hooglanderveen op 27 november 2018 is Gert van den Hul met algemene stemmen en een langdurig applaus benoemd tot Erelid van de Voetbalvereniging. Hoezeer Gert bij de club betrokken is bleek wel uit de woorden van voorzitter Norbert van Hengstum en de emotionele reactie van Gert zelf. Een kort filmverslag is te vinden op www.hooglanderveenhub.net. In de komende Noppennewz een uitgebreide bloemlezing van Gert zijn ervaringen bij de club. Aanleiding voor het erelidmaatschap is het verzorgen van de ledenadministratie gedurende 30 jaar. Daarnaast heeft hij nog vele andere taken verricht. Hieronder alvast een korte lijst met activiteiten die Gert zoal heeft verricht voor de club.

• 30 jaar ledenadministratie voor de vv Hooglanderveen
    • Vele hand en span diensten (vooral veel schilderwerk) aan het oude complex
    • Deelname aan de jubileumcommissie ivm het 50 jarig jubileum in 1996, voor Gert ook een absoluut hoogtepunt in de verenigingshistorie
    • Oliebollen bakken op oudejaarsdag