• Geflatteerde 4-1 nederlaag 1e elftal

  03-12-2023

  Op het zwaar bespeelbare (gras)veld van Antibarbari uit Rotterdam heeft het eerste elftal een geflatteerde 4-1 nederlaag geleden. Na 2e minuten keek het eerste elftal al tegen een 1-0 achterstand aan. Joey Barendse tikte de bal, vanuit een voorzet van rechts, knap vanachter zijn standbeen achter doelman Thomas Peters.

  In de loop van de eerste helft kreeg het eerste elftal, via Mehmet Kaya, Menno Bos en Marios “Junior” Kameni, drie zeer goede mogelijkheden om op gelijke hoogte te komen, maar zij wisten de doelman van Antibarbari niet te passeren.

  Op slag van rust viel toch de gelijkmaker. Jurriën Ebbes slalomde als een volleerd skiër door de defensie van Antibarbari en scoorde met een geplaatste schuiver de 1-1.  

  Na rust gokte Antibarbari om het Hooglanderveen moeilijk te maken met snelle tegenaanvallen. Dit resulteerde in enkele goede kansen voor de ploeg uit Rotterdam. Namens het eerste elftal was Jesse van Dijk dichtbij de 2-1 voorsprong.

  De keeper van Antibarbari kon met een uiterste krachtsinspanning zijn kopbal ternauwernood tegen de paal tikken. In de 74e minuut besliste Joe Thomas de wedstrijd met een perfect genomen vrije trap. 2-1. In de 86e en 89e sloegen de Rotterdammers nog tweemaal toe, door goals van Joey Barendse en Koen van der Wolk.