• Afgelopen zondag (en op eerdere dagen/avonden) heeft een aantal jongeren (wellicht afkomstig van de club) rondom het clubhuis vuurwerk afgestoken. Zij zijn hier door omstanders en buren op aangesproken. Wij willen niet dat de voetbalvereniging klachten ontvangt uit de buurt over het afsteken van vuurwerk.

Hierbij dus het dringende verzoek aan alle leden en/of bezoekers van vv Hooglanderveen om geen vuurwerk af te steken op of rondom het clubhuis.
    Wanneer wij mensen op heterdaad betrappen zullen wij vanuit de voetbalvereniging maatregelen treffen of de politie inschakelen. Vuurwerk afsteken is (zoals ongetwijfeld bekend) nu niet toegestaan, niet alleen op de vereniging. Wanneer je mensen ziet met vuurwerk op het complex meld het dan bij het bestuur of bij een vertrouwenspersoon als je dat fijner vindt.