•

Met elkaar moeten we zorgen voor een mooie vereniging en bijbehorende accommodatie.

We verwachten dan ook van iedereen dat huishoudelijke en gedragsregels worden nageleefd. Door jezelf en door een ander. Bij dat laatste hoort vooral het aanspreken van personen in geval van ontoelaatbaar gedrag. In geval van grove overtredingen en/of repeterend ontoelaatbaar gedrag van spelers, hun ouders of andere toeschouwers kan daarvan melding worden gemaakt bij de commissie Gedrag & Respect: tuchtzaken@vvhooglanderveen.nl

Natuurlijk betreffen dit alle gangbare gedrags- en omgangsregels. Om toch enige duidelijkheid en richting te geven, hebben we hieronder de belangrijkste zaken uiteengezet.

Kleedaccommodatie

• Kleedaccommodaties (ook bij bezoekende verenigingen) worden netjes achtergelaten. Voorbeelden zijn:
      • Vloeren zijn droog getrokken en/of geveegd.
      • Afval ligt in de prullenbak.
      • Kranen zijn dichtgedraaid.
      • Alle spullen zijn meegenomen of afgegeven bij de gevonden voorwerpen.
      • Ben je de laatste gebruiker, dan mogen de lichten uit en moet de buitendeur worden afgesloten.
      • In geval van onverhoopte defecten worden deze gemeld bij onderhoudgebouwen@vvhooglanderveen.nl
    • Aanwezigheid van mobiele telefoons en alle andere apparaten met camera-functie is niet toegestaan in kleedkamers. Het nemen van foto’s of het maken van filmpjes in kleedkamers is niet toegestaan.
    • Gebruik van de nooduitgang is alleen toegestaan in geval van nood. Deze deur mag niet gebruikt worden en moet van buitenaf afgesloten blijven.

Spelmaterialen & kleding

• Je team ontvangt aan het begin van het seizoen kleding, ballen en overige materialen (bijv. waterzak). Je bent er als team verantwoordelijk voor dat deze materialen aan het einde van het seizoen in goede staat weer ingeleverd worden. Kwijtgeraakte spullen worden niet vervangen door de club. Defecte materialen kunnen gedurende het seizoen worden omgeruild. Dit kan via:
    • Het materiaal-/ballenhok is alleen toegankelijk voor trainers/leiders en niet voor spelers, ouders, etc.
    • De deur van het materiaal-/ballenhok moet altijd gesloten worden, mag niet open blijven staan.
    • Spelers dragen de door de club verstrekte kleding incl. presentatie-pakken rondom de wedstrijden. Het is niet toegestaan om clubkleding te dragen op momenten waar deze niet voor bedoeld zijn. Wedstrijdtenues incl. sokken en presentatie-pakken worden alleen bij wedstrijden gedragen. Eventuele overige kleding wordt gedragen op de momenten waar deze voor bedoeld zijn (bijv. training, warming-up, voor en na wedstrijden, etc.).

Gedrag

Onze belangrijke gedragsregels.

• Schoon, heel en netjes houden van de accommodatie.
    • Respectvol gedrag naar anderen.
    • Toeschouwers staan altijd buiten de hekken (dus niet op het veld en in dug outs [ook niet bij slecht weer]).
    • Niet roken in de buurt van kinderen, op het veld en langs de lijn.

We rekenen op jullie hulp!