• Eindstand Grote Club Actie

Eindstand op 30-11-2020 > 135,41% van het doel behaald > Dit betekent dat het gewenste doel boven de € 5.000,00 is behaald. Het eindbedrag is € 6.770,40. Voor dit bedrag zijn 2821 loten verkocht. Super bedankt! aan alle kopers én verkopers van loten die deze opbrengst mogelijk hebben gemaakt. De winnaars worden op 9 december 2020 per mail geinformeerd.

• Alle spelers en speelsters van VV Hooglanderveen, geboren in 2004, zijn verplicht om binnenkort hun spelregelbewijs te halen.

In de afgelopen weken heeft iedereen daarvoor een activeringscode ontvangen via de KNVB. Die code wordt gestuurd naar het hoofdmailadres waarmee die speler is ingeschreven bij de KNVB. Is dit adres niet juist, dan komt het bericht niet aan en heeft de speler ook geen activeringscode. Dit is een probleem waar de vereniging elk seizoen tegenaan loopt.

Daarom het volgende verzoek. Wil iedere jeugdspeler, geboren in 2004, een mail sturen met daarin vermeld het mailadres dat de speler of speelster als hoofdmailadres gebruikt. Die mail kan gestuurd worden naar: Wim van de Boom secretaris-voetbalzaken@vvhooglanderveen.nl Zet in de mail je naam, team en dus hoofdmailadres.
    Wim zal dan de activeringscode nogmaals sturen naar het opgegeven hoofdmailadres. Tevens wordt het mailadres aangepast in de ledenadministratie. Op deze manier zijn we er zeker van dat we iedereen bereikt hebben die straks het spelregelbewijs moet halen en dan volgend jaar weer kan voetballen.

Dank alvast.