• Momenteel is er een groep van 33 spelers die geboren zijn in 2002 (1 in 2001) en die hun spelregelbewijs nog niet gehaald hebben. Gisteren heeft iedereen nogmaals de activatiecode gekregen om in te loggen en het spelregelbewijs te behalen. Er is dus niemand die kan zeggen: "ik weet van niks" .!

Heb jij je spelregelbewijs niet voor 21 september 2019? Dan betekent dat dat je geen competitie mag spelen namens de vereniging. Je bent geschorst door de vereniging totdat je het spelregelbewijs gehaald hebt. Je benadeelt dan dus niet alleen jezelf, maar ook je team. Vraag je teamgenoten dus of ze al bezig zijn of het al gehaald hebben. Sociale controle is de beste manier om het van je teamgenoten gedaan te krijgen :-) We mogen helaas geen namen meer publiceren, maar elkaar aanspreken werkt echt. Doe het en je speelt vanaf 21 september competitie met je hele team!
    Spelers die het nog niet gehaald hebben zijn ingedeeld in de JO19-1/2 , JO19-4, JO19-5 en MO17-1

Succes allemaal.

Alvast ter voorbereiding: later dit seizoen krijgen de spelers geboren in 2003 hun activatiecode.