• Nieuwe samenwerking met MTC De Fysioclub
 • Namens vv Hooglanderveen en MTC de Fysioclub informeren we graag alle leden over de nieuwe samenwerking voor het seizoen 2020-2021 en over de voordelen van het blessurespreekuur voor jou als lid.

  MTC de Fysioclub zal vv Hooglanderveen gaan ondersteunen in de fysieke en sportmedische begeleiding van spelers. Zo is er wekelijks op de donderdagavond een blessurespreekuur.

  Dit spreekuur is kosteloos en toegankelijk voor alle leden en op locatie van onze club. Het wekelijkse blessurespreekuur zal plaatsvinden vanaf donderdag 17 september van 18.00-19.00 in de verzorgingsruimte.

  Martijn Wijers (fysio –en manueel therapeut) en Mitchell Viset (fysio –en sportfysiotherapeut) zullen namens MTC de Fysioclub de spreekuren gaan draaien.

  De voordelen van het blessurespreekuur - Gratis onderzoek/ beoordeling van jouw (dreigende) blessure op je eigen sportvereniging. - Ondersteuning richting de trainers op het fysieke vlak van spelers.

  Hoe werkt het? Bij blessures kan een vroegtijdige diagnose en behandeling jou veel tijd besparen. Alle spelers, zowel jeugd als senioren, kunnen voor vragen omtrent een (dreigende) blessure terecht op het blessurespreekuur.

  Het blessurespreekuur is een dienst die wordt aangeboden vanuit de club. Het bestuur vindt dit een zinvolle ondersteuning van het voetbal, waar ieder spelend lid en reservelid dankbaar gebruik van kan maken.

  Aan de fysiotherapeut kunnen vragen gesteld worden zoals:

  - Hoe kan mijn blessure het best worden behandeld?
  - Kan ik met deze blessure sporten?
  - Kan mijn blessure erger worden als ik nu ga sporten?
  - Na afloop van het blessurespreekuur zal de fysiotherapeut de trainer en ouders van de speler informeren.

  De trainer wordt ingelicht over de aard van de blessure en de verwachtte hersteltijd. Tevens wordt er gecommuniceerd over de beschikbaarheid wat betreft training/wedstrijddeelname.

  Spelers kunnen zich eenvoudig online aanmelden.

  Ook is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen (033-4531677) met MTC de Fysioclub om een afspraak in te plannen voor het blessurespreekuur (vermeld hierbij duidelijk dat het gaat om het blessurespreekuur voor vv Hooglanderveen).

  In dit onderzoek wordt in een tijdsbestek van 15 minuten bepaald hoe de opgelopen blessure het best behandeld kan worden.

  Ook buiten het wekelijkse blessurespreekuur op de vereniging zijn spelers / sporters van harte welkom bij MTC de Fysioclub. Bijvoorbeeld wanneer er tijdens de training blessures optreden en er onduidelijkheid is over het al dan niet spelen van een speler op de wedstrijddag.

  Met sportieve groet,

  Namens vv Hooglanderveen én MTC de Fysioclub

  Martijn Wijers & Mitchell Viset

 • <<< Wij helpen je graag beter te worden én gezond te blijven >>>