• Tussenstand Grote Club Actie 2021

Op 18 oktober zijn in totaal 1956 loten verkocht. Dat is 63% van het streefbedrag. Nog 1169 loten te gaan <<lees verder>>

• Fotoshoot Voetbalplaatjes ⚽
  • Beste jeugdleden, ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

U ontvangt deze mail als lid of ouder/verzorger lid tot en met Onder 16.

Vorige week hebben we jullie geïnformeerd over de voetbalplaatjes actie van onze club in samenwerking met Jumbo. In deze mail berichten we over de fotosessies van aankomend en volgend weekend.

Planning van de fotosessies
    De fotosessies zijn georganiseerd per team, maar elk kind en begeleider gaat individueel op de foto.  De sessies zijn als volgt gepland:

• zaterdag 18 september  - alle thuisspelende teams t/m O16  (1 uitzondering: M O11.4 speelt op beide zaterdagen niet, is wel ingedeeld op deze dag)
    • zondag 19 september (EL/WL)
    • zaterdag 25 september - thuisspelende teams t/m O16 (indien niet op 18 september al gefotografeerd)

De foto's worden genomen in de kantine achter de schuifwand.

• Elk kind dient als bovenkleding zijn/haar club wedstrijdshirt te dragen, keeper in keepersshirt!
    • Wees op tijd! Het fotoschema is zeer strak door de grote aantallen teams die op de foto gaan (bijna 40 teams per zaterdag) .
    • Elk team dient niet eerder/later dan 5 minuten voor het geplande foto tijdstip compleet inclusief coach/begeleider te melden om chaos in de kantine te voorkomen.
    • Per team duurt de fotosessie 5-10 minuten maximaal.

Het streven was om alle teams voor hun wedstrijd op de foto te zetten, maar logistiek gezien bleek dit helaas onhaalbaar. Wij vragen hiervoor jullie begrip. De teams die zich na hun wedstrijd mogen melden voor de foto , daarvoor is het fototijdstip aangegeven in donkergroen in het onderstaande schema. Een enkeling die op zaterdag verhinderd is kan op zondag nog op de foto.

Hieronder staan de fotoschema's voor zaterdag 18 en zondag 19 september. Het schema voor zaterdag 25 september volgt volgende week.

Toestemming al geregeld?
    Anders, helaas geen deelname (AVG verplichting).

Vorige week vroegen wij jullie om toestemming te verlenen voor het maken van een eenmalige foto van onze pupillen/jullie kinderen. Inmiddels hebben gelukkig vele ouders hier al gehoor aan gegeven, maar er zijn helaas ook nog veel toestemmingen niet helemaal afgerond!

Daarom graag aandacht hiervoor, want zonder de toestemming mogen wij de foto niet laten afdrukken voor het jubileum-verzamelalbum, en dat zou heel zonde zijn, en bovenal erg jammer voor uw kind!

Hoe werkt de toestemming?

• klik op onderstaande button "Geef hier uw toestemming voor een foto"
    • vul alle verplichte velden in om uw kind aan te melden voor de actie, en verstuur
    • er volgt een mailtje met als afzender "MyClubStars"
    • hierin bevestig je deelname nogmaals en dan pas heb je de toestemming verleent!
    • er zijn mensen die nog niet hebben bevestigd !

Gescheiden ouders let svp extra op: als ouder 1 toestemming heeft verleend, dan dient ook ouder 2 nog toestemming te verlenen!

Let op, het kan gebeuren dat uw kind meegaat met een fotosessie, maar zonder toestemming komt de foto niet in het voetbal plaatjes boek en zal deze ook verwijderd worden.

Heeft u nog geen toestemming verleend om een foto te maken van uw kind, doe dat dan nu gelijk.

Advertentie mogelijkheden

Daarnaast willen we u graag nog wijzen op het volgende: Wat dacht u van een advertentie in dit unieke voetbalplaatjesalbum van uw bedrijf? Als bedrijf of ZZP-ers is dit een uitgelezen mogelijkheid. Een advertentie kost slechts eenmalig € 150,-. We hebben al reacties ontvangen.

Lijkt het u dus geweldig om uw bedrijfslogo op de pagina van het team van uw kind terug te zien of 1/8ste van een advertentiepagina, dan kunt u met behulp van de onderstaande button aangeven of u geinteresseerd bent. Let op, wees er snel bij, want wie het eerst komt heeft nog een keuze en op is op.

• Alvast hartelijk dank nogmaals voor jullie medewerking om deze actie tot een leuke en succesvolle actie te maken!

Met sportieve groet,

PR & Communicatie