• FIFA toernooi

Voetbalvereniging vv Hooglanderveen organiseert wederom een groot AFAS FIFA 20 toernooi op donderdag 2 en vrijdag 3 januari 2020.

AFAS FIFA 20 is het computerspel dat op playstations wordt gespeeld. Het clubhuis wordt hiervoor helemaal verbouwd tot een heuse voetbalarena. “Mars Game Events” zorgt voor voldoende playstations en beeldschermen.

Alle jeugdleden vanaf 7 jaar van de voetbalvereniging Hooglanderveen kunnen zich inschrijven. Inschrijvingsgeld is € 5,00 per persoon. Daarvoor krijg je naast een geweldig AFAS FIFA 20 toernooi ook nog eten, fruit en limonade.

Het programma ziet er als volgt uit: Dt evenement heeft inmiddels plaatsgevonden.

Let op:

Data en tijden kunnen veranderen als gevolg van de aantal aanmeldingen per leeftijdsgroep. Vorig jaar hebben we ook nog behoorlijk geschoven. Deze indeling is dus niet definitief.

We hebben 40 plaatsen beschikbaar per dag-deel. In totaal kunnen er dus 160 spelers meedoen (vol = vol). We knallen het nieuwe jaar 2020 in met wederom een SUPER evenement voor de jeugd. Bezoekers zijn ook welkom.

Met dank aan onze business club platina sponsor AFAS.