• FC Jeugd – Hooglanderveen 0 – 3 (ruststand 0 – 1)
  • Hooglanderveen is, dankzij een 3-0 overwinning op FC Jeugd uit Ede, opgeklommen naar de tweede plaats achter koploper SV de Meer.

Hooglanderveen en FC Jeugd houden elkaar in de eerste helft in evenwicht. De wedstrijd speelt zich hoofdzakelijk af op het middenveld en beide ploegen creëren nagenoeg geen kansen.

De eerste de beste kans voor Hooglanderveen leidt tot de openingstreffer in de 36e minuut. Jelmar van Dijk lanceert Ilias Bezzahi in de diepte en de linkerspits van Hooglanderveen rondt de aanval perfect af met een geplaatst schot in de verre hoek.

In het begin van de tweede helft hetzelfde spelbeeld tot de 64e minuut. Uit een hoekschop van Mehmet scoort Laslo Duister met een geniale hakbal de tweede treffer van Hooglanderveen. Vier minuten later beslist Ilias Bezzahi de wedstrijd met een prachtig boogballetje in de bovenhoek.

Hooglanderveen komt in het resterende deel van de wedstrijd niet meer in de problemen. Laslo Duister heeft de 4-0 nog op zijn schoenen, maar zijn inzet wordt gekeerd door de keeper van FC Jeugd.