• Eyewish Opticiens VATHORST > Wijst jou de juiste weg > Niet alleen op ons voetbalcomplex
 • Eyewish Vathorst > Houdt ook jouw ogen in topconditie > Bezoek ons filiaal en toon je clubkaart, dan ontvang jij extra korting!

  We zochten als vereniging al enige tijd naar een manier om de bezoekers van ons prachtige complex goed wegwijs te maken, waar alles te vinden was. Zo is er in de afgelopen zomerstop een mooie grote informatie zuil geplaatst op het terras waar iedereen de velden betreedt.

  Door duidelijk te maken waar de velden zich bevinden hoeven bezoekers minder te vragen waar veld nr. zus of zo zich bevind, maar kijken ze even op het bord. Ook direct van de gelegenheid gebruik gemaakt dat we bij een sportvereniging zijn waar op zaterdag niet gerookt wordt. Op weg naar een rookvrije generatie. Een nieuwe ontwikkeling die we van harte uitdragen.

  We zijn eind vorig jaar door Marco Rietveld van Eyewish opticiens benaderd dat hij graag ook via onze vereniging wil uitdragen dat je voor optimaal zicht bij Eyewish moet zijn. Hoe mooi was de combinatie op de zuil waar onze velden zichtbaar en vindbaar presenteren. Marco Rietveld heeft sinds 2017 een Eyewish winkel in Woudenberg die hij daar samen met zijn Jessica draait.

  Vanaf begin dit jaar is er de winkel op winkelcentrum Vathorst op de Leegwater 12, tegenover de bibliotheek, bij gekomen. Marco en Jessica wonen al meer dan tien jaar in ons mooie dorp en met hun band met onze mooie club zijn ze echte “veeners” geworden. Heel veel succes met jullie beide zaken en als jullie zo de hele vereniging mee laten profiteren van jullie binding met de club door iedereen die hiervan lid is op vertoning van de clubkaart maar liefst 10% korting vv Hooglanderveen op de aankoop.

 • Marco en Jessica met zoon Matthias en dochter Louise bij de zuil die mede mogelijk tot stand kwam door hun sponsoring. Van harte welkom! bij onze vereniging en de Businessclub, succes met alle plannen.

  Maak nu een afspraak bij Eyewish in Vathorst