• Even voorstellen: keeperstrainer niet-selectiekeepers

Ik zal mezelf even voorstellen: Inge Rehorst en ik ben slechts 69 jaren jong en woonachtig in Hilversum.
    Ben dit seizoen voor het 44e jaar keeperstrainer bij enkele clubs (Sparta Nijkerk, SDO en BFC) en sinds dit seizoen ook bij vv Hooglanderveen. Bij al deze clubs train ik uitsluitend de niet-selectie-keepers.
    We hebben nu 4 trainingen op de vrijdag achter de rug en ik ben zeer tevreden met de opkomst en de organisatie.
    De keepers/sters tot de 012 trainen van 17.00 - 18.00 uur en vanaf de 013 van 18.00-19.00 uur op veld 5.
    Bij de eerste groep heb ik de geweldige assistentie van de trainers Ian, Stijn en Tom en de gemiddelde opkomst is rond de 12 keepers en bij de tweede groep heb ik ook een uitstekende assistent en is de opkomst even groot als in de eerste groep. Bij deze groep zou een tweede assistent ook welkom zijn zodat we in kleinere groepen kunnen trainen.
    Zijn er nog keepers die nog niet van deze trainingen afweten en er toch graag aan mee willen doen? Dan kun je je alsnog opgeven bij de keepers-coordinator Michel Martens via e-mail: coordinator-keepers@vvhooglanderveen.nl  of eventueel bij mij en ik ben bereikbaar via e-mail: IRehorst1949@kpnmail.nl; via dit e-mailadres kunnen de keepers/sters zich ook afmelden voor de training, doe dit dan wel voor 15.00 uur op de vrijdagmiddag; ook voor eventuele vragen op
    keepersgebied kunt U ons bereiken.

Keepersgroeten..........Inge Rehorst