• Tussenstand Grote Club Actie 2021

  Op 18 oktober zijn in totaal 1956 loten verkocht. Dat is 63% van het streefbedrag. Nog 1169 loten te gaan <<lees verder>>

 • EHBO leer je zo....
 • Het voetbalseizoen is weer begonnen. Heerlijk om weer op het veld te staan voor alle spelers en langs de lijn voor de toeschouwers!

  Als club vinden we de veiligheid van onze spelers heel belangrijk. Om die reden zijn we 2 jaar geleden begonnen met het organiseren van EHBO en AED-cursussen op de club zodat we betrokken leden kunnen inzetten op de club als EHBO-er.

  Nu de maatregelen rond Corona weer zijn versoepeld willen we heel graag weer nieuwe mensen opleiden en de EHBO-ers die al een certificaat hebben, laten herhalen.

  Het clubje EHBO-ers is erg klein op dit moment en we zijn daarom hard op zoek naar mensen die het leuk vinden om de cursus te volgen en zich in willen zetten als EHBO-er op de club!

  Wat bieden we:
  * Gratis EHBO/AED cursus via een erkend bedrijf (één avond)
  * Een erkend EBHO-certificaat
  * Jaarlijkse herhalingscursus

  Wat vragen we:
  * 1 avond voor de cursus (+ digitale voorbereiding)
  * 5 EHBO diensten (op zaterdag, per voetbalseizoen (vrijwilligerspunten zijn dan behaald)

  De EHBO-cursus staat nu gepland op maandag 11 oktober, bij grote belangstelling ook uitwijk naar woensdag 13 en donderdag 14 oktober mogelijk (tijd ongeveer 18.30-22.30) In één avond ben je in het bezit van een EHBO certificaat!

  Een medische achtergrond is niet nodig. Je krijgt de info die je nodig hebt om de eerste hulp te kunnen verlenen bij ongelukken op het veld.

  Dus lijkt het je leuk om je op deze manier in te zetten voor de club geef je dan op via mailadres: ingeklijnstra@hotmail.com

  Met vriendelijke groet,

  namens de EHBO commissie,
  Inge Klijnstra coördinator EHBO