• Beste leden,

De laatste vakantieweek is aangebroken. Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad. Het voetbalseizoen gaat ook weer bijna van start!
    Daarom vragen wij als EHBO-commissie jullie aandacht. Als club vinden we de veiligheid van onze spelers heel belangrijk. Om die reden zijn we 3 jaar geleden begonnen met het organiseren van EHBO en AED-cursussen op de club zodat we betrokken leden kunnen inzetten op de club als EHBO-er.
    We willen heel graag nieuwe mensen opleiden en de EHBO-ers die al een certificaat hebben laten herhalen. Het clubje EHBO-ers is erg klein op dit moment en we zijn daarom hard op zoek naar mensen die het leuk vinden om de cursus te volgen en zich in willen zetten als EHBO-er op de club!!
    Wat bieden we:
    • Gratis EHBO/AED cursus via een erkend bedrijf (één avond)
    • Een erkend EBHO-certificaat
    • Jaarlijks herhalingscursus
    Wat vragen we:
    • Een avond voor de cursus (+ digitale voorbereiding)
    • 5 EHBO diensten (op zaterdag, per voetbalseizoen (vrijwilligerspunten zijn dan behaald)
    • De EHBO-cursus staat nu gepland op maandag, woensdag en donderdag, 30, 31 augustus en 1 september (tijd ongeveer 18.30-22.30)
    • In een avond ben je in het bezit van een certificaat!
    Een medische achtergrond is niet nodig. Je krijgt de info die je nodig hebt om de eerste hulp te kunnen verlenen bij ongelukken op het veld.
    Dus lijkt het je leuk om je op deze manier in te zetten op de club geef je dan op via de mail ehbo@vvhooglanderveen.nl. Geef even je naam, mailadres en telefoonnummer door, dan nemen we contact met je op. Alvast enorm bedankt.
    Inge Klijnstra coördinator EHBO

Namens de EBHO-commissie