• Beste leden/ouders,

Altijd al een EHBO-cursus willen volgen, maar kwam het er niet van?
    Voetbalvereniging Hooglanderveen biedt u de mogelijkheid een EHBO en reanimatie-cursus te volgen!

Als club streven we ernaar om op alle wedstrijddagen een EHBO-er beschikbaar te hebben op de club. Vorig jaar hebben de eerste leden/ouders een EHBO cursus gevolgd. Hierdoor was er op bijna alle zaterdagen en toernooien een EHBO-er op de club!

We willen dit graag uitbreiden zodat er ook op de zondagen een EHBO-er op de club aanwezig kan zijn. Daarom biedt VV Hooglanderveen een cursus aan voor EHBO-er (incl. reanimatie training en AED gebruik) met een officieel erkend certificaat.

Jaarlijks kun je dit certificaat verlengen d.m.v een herhalingscursus. De opleiding kent 2 avonden klassikaal en een deel moet thuis via een
    e-learning applicatie via internet worden gevolgd. Je ontvangt een officieel erkend EHBO certificaat en de kosten worden door de vereniging betaald. Uiteraard vragen we daar wel je inzet als EHBO-er voor terug: in totaal 6 dagdelen (middag/ochtend) in het komende seizoen. Let wel deze 6 dagdelen zijn dan ter compensatie van de EHBO training/certificaat. Als je in het kader van het vrijwilligersbeleid (zie onze website) ook nog de extra contributie wilt voorkomen, zul je 2 extra dagdelen er bij draaien.

Maar misschien geldt dat helemaal niet voor jou en wil je je gewoon vrijwillig inzetten voor de club. Dan zijn 6 dagdelen of 3 dagen voldoende.
    De vereniging heeft een een nieuwe AED aangeschaft (vol-automaat) en je leert in de training ook hiermee om te gaan. De trainingsdagen zijn 14 EN 21 MEI van 18.30 tot 22.30 uur.

We hebben hiervoor maximaal 14 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Interesse voor deze EHBO-training/certificaat? Schrijf je direct in
    via de onderstaande link:

Inschrijven EHBO Cursus dinsdagavond 14 & 21 meiĀ

Heb je al een EHBO certificaat en wil je geen training volgen, maar je wel inzetten als EHBO-er? Een dagdeel inzet als EHBO-er levert 5 loyaliteitspunten op in het kader van het vrijwilligersbeleid.

Heb je vragen? Stel je vraag via ehbo@vvhooglanderveen.nl

Het EHBO team
    Gradus Traa / Inge Luiten / Adri van Dijk