• Het hoeft geen betoog dat de komende weken iedere wedstrijd een finale is. We gaan er ook niet te veel van zeggen want het spreekt voor zich in de strijd voor klasse behoudt. Het zou mooi zijn als het kwartje eens de goede kant uit valt.

  We zien wedstrijden waar we goed mee voetballen of misschien zelfs momenten de bovenliggende partij zijn maar waar we dat niet om kunnen zetten in punten.

  Laten we hopen dat we er in het weekend voor de carnaval alvast een mooi feestje van kunnen maken. Voordat het feest der zotten losbarst in ’t Turfgat zou het mooi zijn als we de eerste polonaise zondag al kunnen lopen.

  Eetcafé ’t Houteveen is de sponsor van de wedstrijdbal waar we zondag de drie punten mee op het Willem Tomassen complex willen houden. Ook bij eetcafe ’t Houteveen gaat de agenda het volgende weekend aangepast worden aan het carnaval.

  Dat gaat vrijdag 9 februari van start met het krasse knarnaval 55+ waar zanger Raymond Smit de feeststemming extra komt omlijsten. Aansluitend kan ieder heerlijk voor een tientje boerenkool eten, wel graag even reserveren heb ik van Tamara en Sil begrepen. Zaterdag wordt er ruimte gemaakt voor een knalfeest waar DJ Fred zijn muzikale kunsten komt vertonen.

  Dit is voor 18+ en is van 20.00-01.00 uur. Bij carnaval doet het er niet toe wie je bent of wat je doet in het normale leven want iedereen zet even de dagelijkse zorgen aan de kant en bouwt een mooi feestje waar een mooie, soms wat gekkig tenue, alles anders maakt. Op woensdag wordt het carnavalsweekend afgesloten met het haringhappen vanaf 16.00-19.00.

  Een ding is zeker een biertje smaakt veel beter met 3 punten op zak dus laten we ons daar dit weekend eerst even op focussen en onze mannen daar hartstochtelijk in toejuichen om dat voor elkaar te krijgen. Jullie steun is weer van harte welkom en broodnodig.

  Als twaalfde man doen we er wel degelijk toe en natuurlijk willen we eetcafé ’t Houteveen bedanken voor de sponsoring van de wedstrijdbal.

  We zien ieder graag aanstaande zondag 04 februari 2024.

  Sponsorcommissie

  sponsoring@vvhooglanderveen.nl