• Beste leden/ouders,

Het wedstrijdseizoen is weer in volle gang en in het weekend is er weer een gezellige drukte op het veld. Vele blije gezichten, maar soms ook wel eens niet. Kleine blessures en soms ook grotere gaan vaak hand in hand met voetballen.

Voetbalvereniging vv Hooglanderveen hecht grote waarde aan goede ondersteuning en veiligheid van de leden en onze gasten. Daarom streven we ernaar om op alle wedstrijddagen een EHBO-er beschikbaar te hebben op de club.

Hiervoor hebben we uw hulp hard nodig! Inmiddels hebben we bijna alle zaterdagen volledig bezet met EHBO-ers. We willen graag uitbreidden naar de zondagen en wat mensen achter de hand hebben bij ziekte of vertrek. Dus… Altijd al een EHBO-cursus willen volgen, maar kwam het er niet van?

Voetbalvereniging Hooglanderveen biedt u de mogelijkheid een EHBO en reanimatie-cursus te volgen! (incl. reanimatie training en AED gebruik) De trainingen worden volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad gegeven.

Je ontvangt na afloop een pasje. Mocht je een certificaat nodig hebben voor bv een eigen bedrijf dan kunnen deze tegen kostprijs worden bijbesteld. Je krijgt dan een NIKTA certificaat. Jaarlijks kun je dit certificaat verlengen d.m.v een herhalingscursus.

De opleiding kent 2 avonden klassikaal en een deel moet thuis via een e-learning applicatie via internet worden gevolgd. Je ontvangt een officieel erkend EHBO certificaat en de kosten worden door de vereniging betaald.

Uiteraard vragen we daar wel je inzet als EHBO-er voor terug: in totaal 6 diensten (3 uur) in het komende seizoen 2020/2021. Let wel deze 6 diensten zijn dan ter compensatie van de EHBO training/certificaat.

Als je in het kader van het vrijwilligersbeleid ook nog de extra contributie wilt voorkomen, zal je 3 extra diensten erbij draaien. Maar misschien geldt dat helemaal niet voor jou en wil je je gewoon vrijwillig inzetten voor de club.

De trainingsdag is: 18 mei 2020 van 18:30 – 22:30. Vooraf moet je een e-learning afronden.

We hebben hiervoor maximaal 14 plaatsen beschikbaar, dus vol = vol.

Interesse voor deze EHBO-training? Aanmelden kan via coordinator-ehbo@vvhooglanderveen.nl