• Eerste elftal verliest opnieuw van concurrent

Het eerste elftal heeft voor de tweede opeenvolgende wedstrijd na de winterstop een nederlaag geleden tegen een concurrent in de strijd om de degradatie naar de derde klasse. In Amsterdam zegevierde DCG met 2-1. In de 6e minuut kwam DCG op voorsprong.

Een van richting veranderde vrije trap van Saber ben Khalou verdween in de bovenhoek. Na de openingstreffer viel er niet veel meer te genieten. Tot de 43e minuut.

Uit een corner over meerdere schijven deponeerde Mehmet Kaya de bal op het hoofd van Jorin Bruins, die de keeper van DCG het nakijken gaf.

Direct na de rust kwam het eerste elftal binnen één minuut twee keer goed weg. Doelman Thomas Peters zag de bal twee maal op de lat belanden. Qua veldspel hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft. Hooglanderveen kon andermaal aanvallend geen vuist maken.

Een kwartier voor tijd besliste Ismail Bouhalhoul met een kopbal uit een cornerbal de wedstrijd. Tot overmaat van ramp kreeg Jesse van Dijk 10 minuten voor tijd een onterechte tweede gele kaart. DCG kwam in de slotfase nog bijna op 3-1, maar de inzet van de rechtsbuiten verdween, via twee keer binnenkant paal, naast het doel.

Met dank aan Kees Steenbeek.