• Eerste elftal doet zichzelf te kort tegen FC Abcoude
  • Het eerste elftal heeft een onnodige nederlaag geleden tegen FC Abcoude. De hele wedstrijd had het eerste het betere van het spel, maar wist dit niet om te zetten in goals, ondanks de geboden mogelijkheden.

FC Abcoude kwam in de 20e minuut op voorsprong. Nota bene uit de eerste geslaagde aanval opende Job Vermeulen de score. Het eerste elftal was dichtbij de gelijkmaker door een afstandsschot van Mehmet Kaya.

Helaas verdween zijn poging over het doel.

In de tweede helft gooide het eerste alles in de strijd, wat wel ten koste ging van de nauwkeurigheid, om de gelijkmaker te forceren. Net voor tijd schoot Danny de Graaf naast FC Abcoude. In de blessuretijd namen de mannen van Charles van Altena alle risico’s op zoek naar de winnende treffer.

Helaas profiteerde FC Abcoude tweemaal in blessuretijd van de geboden ruimte. Milan Geertsma scoorde 2-1 en Magdy Ibrahim zette de eindstand 3-1 op het scorebord.

Met dank aan Kees Steenbeek.