Bestel nu je potgrond en steun de club 1

De bestellingen lopen dit jaar enorm op. Werden er vorig jaar zo’n 400 zakken vooraf besteld, nu staat de teller al op 760.

Nog niet besteld?
    We leveren dit jaar ook in heel Vathorst en Hooglanderveen (postcodes 3825, 3826 en 3829).
    De actieprijs bedraagt nog steeds € 3,75 per 40 liter zak potgrond. Minimale bestelhoeveelheid is 2 zakken.
    Je kunt nog tot vrijdag 20:00 uur online bestellen door <HIER> te klikken voor uw bestelling.
    Je ontvangt dan per email binnen 4 uur een betaalverzoek met een betaal-link.
    Als je daarop klikt en het bedrag overmaakt, leveren wij aanstaande zaterdag ochtend (21 maart 2020) bij jou aan de deur.

Voor wie?
    Alle bewoners in Vathorst en Hooglanderveen mogen bestellen, want je hoeft geen lid te zijn.

Kan je helpen?
    Door het record aantal bestellingen kunnen we nog wel wat extra hulp gebruiken.
    We zoeken nog 4 vrijwilligers (5 punten), maar ook nog graag één auto met (grote) aanhanger voor bezorging.
    Meld je aan bij potgrondactie@vvhooglanderveen.nl

Vrije verkoop
    Op zaterdag ochtend 21 maart van 9 – 12 uur verkopen wij ook bij ons op de club (parkeerplaats Willem Tomassenlaan 10).
    Voorrijden, betalen, inladen en klaar. Maar bezorgen doen we liever, als u woont in Vathorst of Hooglanderveen (postcodes 3825, 3826 en 3829)..

Wat zijn de maatregelen in verband met de corona virus?

• wij zetten kleine groepen mensen in om de bestellingen af te leveren.
    • we hanteren met de werkgroep leden de RIVM voorschriften.
    • we leveren alleen vooruit betaalde bestellingen en leggen de zakken potgrond bij de voordeur, bellen aan en lopen verder om klantcontact te minimaliseren.
    • we bellen nergens aan voor spontane verkoop (wat we voorgaande jaren wel deden).

Met sportieve groet,

Gert Prinsen