• Eindstand Grote Club Actie 2021

Vandaag 1 december 2021 kan de club jullie berichten dat in de periode 18 september tot en met 30 november 2021 ontzettend veel lootjes van de Grote Club Actie zijn verkocht. Lees verder

• Dringend clubwerk (st) ers gezocht voor diverse taken
  • Gelukkig mogen de voetbalwedstrijden, met aanvullende maatregelen, doorgaan. Het is van belang dat er dan ook voldoende personen zijn om de club te ondersteunen om de wedstrijden veilig doorgang te laten vinden.

Help jij ook mee dat iedereen kan blijven voetballen?

Wellicht ken je iemand in jouw kennissenkring, die zijn tijd graag op een nuttige manier invult, ook dan horen wij dat graag. Je hoeft niet perse lid te zijn van de club om een taak of functie te kunnen uitoefenen. Wel wordt er voor sommige taken een VOG gevraagd.

Op dit moment zoeken wij personen voor de volgende belangrijke taken:

• Gezocht > Corona Coaches
  • I.v.m. geldende maatregelen en wij als club graag willen voorkomen dat we een boete krijgen, hebben wij clubwerkers voor zowel de zaterdag als de zondag nodig die willen helpen bij de toegangscontrole.

Op zaterdag zijn er 2 personen nodig per tijdsblok

• 08.00 – 11.00 - 3 punten per shift
    • 11.00 – 14.00 - 3 punten per shift
    • 14.00 – 17.00 - 3 punten per shift

Op zondag zijn er 3 personen nodig per tijdsblok

• 09:00-10:30 - 1,5 punten per shift
    • 10:30-12:00 - 1,5 punten per shift
    • 12:00-16:00 - 04 punten per shift

• Gezocht > Corona coördinator
  • Om alle diensten te plannen en de aanmeldingen te verwerken, zijn wij ook hard op zoek naar een persoon die de coronacoaches kan coördineren. Hopelijk is dit een tijdelijke functie, je verdient er wel gelijk alle punten voor het seizoen mee!

• Gezocht > Eerstehulpverleners / EHBO
  • Op onze voetbalclub willen graag zo goed mogelijk omgaan met de veiligheid van spelers, bezoekende spelers en omstanders langs de lijn.

Op dit moment hebben wij niet genoeg ehbo'ers om op de zaterdag- en zondagwedstrijden de EHBO-diensten te vervullen. Heb je een EHBO diploma en je kunt een tijdblok bijspringen? Ook dan ontvangen wij graag jouw aanmelding.

Heb je als clublid nog geen EHBO diploma, dan kkun je bij ons op de club een EHBO cursus volgen. Interesse?

Wellicht ken je een persoon in jouw kennissenkring, die al in het bezit is van een EHBO diploma, die zijn tijd graag op een nuttige manier invult, ook dan horen wij dat graag.

Je hoeft niet perse lid te zijn van de club om een steentje te kunnen bijdragen. Als je meer informatie wenst, stuur dan jouw mailbericht naar ingeklijnstra@hotmail.com

• Gezocht > Bardienstmedewerk(st)ers
  • Geniet je van een warme kop koffie langs de lijn nu het steeds kouder wordt? Op dit moment heeft de barcommissie te weinig personen beschikbaar om de bardiensten te vullen. De coordinator barcommissie(s) komt bijna op het punt dat ook op zaterdag én zondag de kantine dicht moet blijven of beperkt open kan.

Dit willen wij uiteraard graag voorkomen. Dus hierbij een dringende oproep voor clubwerkers voor onze barcommissie!

Ben je nog niet aangemeld als clubwerk(st)er in een taak of functie en heb je op zaterdag of zondag een paar uurtjes over, meld je dan aan voor de barcommissie. Een bardienst duurt ongeveer drie uur. Je staat samen met andere personen achter de bar en uiteraard word je tijdens de 1e dienst wegwijs gemaakt.

Bardiensten kan je ook gezellig met een vriend(in) draaien. Dit kan je aangeven bij de barcommisie. Ook nu wij minder bezoekers mogen ontvangen willen wij ook deze personen een warme kop koffie / thee aanbieden.

• Gezocht > parkeerwachters
  • Op zaterdag is het een komen en gaan van bezoekende teams die veelal met de auto komen. Helaas heeft ons eigen terrein niet voldoende plaatsen om alle auto’s kwijt te kunnen.

Om te zorgen dat het dorp geen overlast heeft van alle auto’s en niet de ambulance toeritten blokkeren is het belangrijk dat parkeerwachters de bezoekers wijzen op de plaatsen waar zij de auto wel kunnen parkeren.

Parkeerwachten werken altijd in duo’s, een dienst duurt ongeveer van 8.00 tot 13.00 uur en er zijn 5 punten per dienst te verdienen.