Zondag 27 september tegen KDO wordt de bal gesponsord door:

Dat was het bericht wat we klaar hadden staan voor er een streep gehaald werd door onze eerste thuiswedstrijd. Dus DONDERDAG 8 OKTOBER IN DE HERKANSING.

Bijna traditie getrouw is Geurt Hilhorst met hooglanderveenhub.net de sponsor van de wedstrijdbal bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Maar wat zijn tradities waard in een tijd als dezen. Maar gelukkig blijven sommige zaken wel zoals je ze gewend bent.

De competitie begonnen met een uitwedstrijd tegen SO Soest en daar hebben we natuurlijk al gemerkt dat we niet aan een “normaal” seizoen begonnen zijn. Geen publiek bij de wedstrijd is niet wat we graag zien. Vol ambitie en goede bedoelingen de competitie begonnen. Selectie heeft voor ons als supporters een flink aantal nieuwe gezichten en dan ben je benieuwd en is het altijd spannend of de veranderingen direct resultaat hebben.

Afgelopen zondag voor ons na de uitgestelde partij de tweede competitie ronde uit tegen DWS. Meer spannend dan goed begreep ik uit het verslag en het eerste punt is binnen. Ook hier geen publiek bij maar gelukkig mocht Geurt wel “gewoontegetrouw” verslag doen van de wedstrijd via onze website en Hooglanderveenhub.net. Het is toch geweldig dat er zulke enthousiaste dorpelingen bestaan die er alles aan gelegen is al het nieuws dat verband houdt met het prachtige Hooglanderveen tot een ieder te brengen via het medium TV. Geurt doet het niet alleen belangeloos, maar draagt ook nog zijn steentje bij om zoveel mogelijk activiteiten in en om het dorp te laten plaatsvinden. Zeker vinden wij het in dat kader heel mooi dat de wedstrijdbal tegen KDO uit de Kwakel door www.hooglanderveenhub.net gesponsord wordt.

KDO is beter uit de start blokken gekomen dan wij, staan nu na 2 rondes op 4 punten. We weten natuurlijk dat de verschillen niet in de eerste weken gemaakt worden, maar het is wel prettig als gelijk lekker mee draait. Hopelijk kunnen we aanstaande donderdag dit aantal gelijktrekken door de inhaal wedstrijd winnend af te sluiten. We zouden iedereen graag uit nodigen maar helaas heeft ook hier Corona een stokje voor gestoken. Des te interessanter dat Geurt, lees www.hooglanderveenhub.net, de wedstrijd in beeld brengt en ons er zo toch in meeneemt. Kijk op De Glaset en je bent (er) weer helemaal bij.

De Sponsorcommissie