• Dankzij de versoepelingen die het kabinet vorige week aankondigde is het a.s. zaterdag gelukkig weer mogelijk publiek te ontvangen op het Willem Tomassen complex. Dat betekend dat de laatste wedstrijden om de Regio Cup weer bezocht kunnen worden door ouders, opa's en oma's, broertjes en zusjes en vrienden en vriendinnetjes. De kantine is nog dicht maar bij de KoffieKate is een beperkt assortiment warme en koude dranken en verpakte snacks beschikbaar.

We hebben jullie erg gemist en hopen jullie zaterdag weer langs de lijn te zien. We vragen jullie uiteraard wel om de 1,5 meter regel te respecteren en daarnaast niet naar het sportpark te komen bij de volgende klachten en of omstandigheden:
    * Hoesten, Verkoudheidsklachten, Verhoging of koorts, Benauwdheid, Reuk- en/of smaakverlies
    * indien je op dit moment een huisgenoot hebt met milde klachten en koorts en/of benauwdheid
    * indien je het coronavirus hebt gehad en dit in de afgelopen 7 dagen is vastgesteld met een test
    * indien je in quarantaine bent

Is dit alles niet het geval dan zien we jullie zaterdag graag weer langs de lijn! Kom zoveel mogelijk op de fiets, vanwege de werkzaamheden rond de uitbouw van het clubgebouw zijn er slechts beperkt parkeerplaatsen beschikbaar.