•  

   

   

   

  Het verslag van vv Hooglanderveen - sv KDO

  Hooglanderveen heeft tegen KDO zijn eerste overwinning van dit seizoen behaald. De weinige supporters zagen het eerste elftal een redelijke eerste helft spelen. Hooglanderveen had een licht veldoverwicht. KDO loerde meer op de counter. De eerste kans is in de tweede minuut voor KDO. De aanvaller van KDO ziet echter geen kans om Ingmar de Nooij te passeren.
  Drie minuten later de eerste goede aanval van Hooglanderveen. Damian Bakker gaat goed door over de linkerkant en legt de bal goed af op Jason Eilbracht, wiens schot in het zijnet belandt. In de 15 e minuut komt Hooglanderveen goed weg. KDO kan echter niet profiteren van een misverstand in de defensie van Hooglanderveen.
  Een minuut later komt Hooglanderveen wel op voorsprong. Nassim Barkoki haalt geweldig uit met zijn linkerbeen en ziet zijn iets van richting veranderde schot in de bovenhoek verdwijnen.
  In de 27 e minuut is weer bijna raak, maar Danny de Graaf kopt een afgemeten voorzet van Mozes Hoppenbrouwer voor langs. Mozes Hoppenbrouwer probeert het net voor rust nog een keer van afstand, maar zijn schot wordt bekwaam over getikt door de keeper van KDO.

  De eerste helft via DorpsTV, Hooglanderveenhub

  De tweede helft een onherkenbaar Hooglanderveen. Het spel wordt slordiger en minder compact. Nassim Barkoki heeft de kans op de 2-0, maar zijn schot wordt gekeerd door de keeper van KDO. Met nog een kwartier te spelen verhoogt KDO de druk op Hooglanderveen. Rond de 30 e minuut krijgt de ploeg uit de Kwakel twee goede mogelijkheden. De kansen zijn echter niet besteed aan de spitsen van KDO.
  In de 37 e minuut komt Hooglanderveen onder de druk van KDO uit en na een goede aanval over rechts scoort de ingevallen Menno Bos zeer beheerst 2-0.
  Lang geniet Hooglanderveen niet van de voorsprong. Een minuut na de goal van Menno Bos scoort Jesse Stange de aansluitingstreffer. In
  de resterende minuten moet Hooglanderveen alles uit de kast halen om de overwinning over de streep te trekken. In de laatste minuut komt KDO nog bijna langszij, maar de spits kopt een vrije kans net naast.

  Al met al een zwaar bevochten overwinning, waardoor Hooglanderveen nu weer een plaats in de middenmoot heeft bemachtigd.

  De tweede helft via DorpsTV, Hooglanderveenhub

  Foto's:

  De winst op KDO (2-1) in woord, beeld en geluid 1

  De winst op KDO (2-1) in woord, beeld en geluid 3

  De winst op KDO (2-1) in woord, beeld en geluid 2