• De voorverkoop van het jubileumboek is gestart
  • Een aantal fanatieke clubmensen is al ruim een jaar geleden gestart met de samenstelling van een jubileumboek van onze club. Dit in het kader van het 75 jarig bestaan dat wij op 17 juni 2021 gaan bereiken. Dat is dan ook de datum waarop het boek gaat verschijnen.

Het boek bestaat uit 15 blokken van 5 jaar clubgeschiedenis. Er zijn veel nieuwe feiten naar boven gehaald door nauwkeurig onderzoek bij Archief Eemland. Het boek is verrijkt met 35 verhalen en 48 kleine portretten en uitgebreide interviews door en over de leden van de club.

Voor de cijferfreaks, alle eindstanden van het eerste elftal van de afgelopen 75 jaar staan erin vermeld. Ruim een derde deel gaat over de eerste 50 jaar waar 25 jaar geleden al een jubileumboek over verscheen. Het overige deel gaat dus over de laatste 25 jaar.

Alles prachtig vormgegeven in een full colour gebonden dik boekwerk met harde omslag. We weten nu al dat dit jubileumboek een echte collectors-item gaat worden.

We gaan het boek in de voorverkoop aanbieden voor € 15,-. Dat is voor ons de verwachte kostprijs. De voorverkoop loopt tot 15 mei 2021. Daarna is het boek nog steeds te bestellen en verkrijgbaar, echter bedraagt dan de prijs € 20,-. Na je bestelling ontvang je na korte tijd een betaallink om via iDeal het bedrag over te maken. Bestel op tijd én gun jezelf of een ander dit prachtige cadeau.

Klik <hier> voor je bestelling of op de button rechts boven op de homepage.

Namens de samenstellers van het jubileumboek,

Kees Steenbeek