• Eindstand Grote Club Actie 2021

Vandaag 1 december 2021 kan de club jullie berichten dat in de periode 18 september tot en met 30 november 2021 ontzettend veel lootjes van de Grote Club Actie zijn verkocht. Lees verder

• de voetbalplaatjesalbum van de club met Jumbo Vathorst is uit !
  • Beste leiders van onze jeugdspelers,

Het is alweer zo'n 8 weken geleden dat we bijna 1000 pupillen en hun leiders op de foto hebben gezet en nu is het zover! De voetbalplaatjes zijn geprint en de verzamelalbums zijn klaar!

We kunnen ons voorstellen dat iedereen die toestemming heeft gegeven inmiddels reuze benieuwd is geworden naar het eindresultaat, net als wij. We hebben natuurlijk de drukproeven gezien, maar het is toch spannend als we de albums echt in handen krijgen!

Op zaterdag 13 november kunnen de albums opgehaald worden in de kantine tussen 9:00 - 12:00 uur. Helaas is het door de huidige Covid-19 maatregelen niet mogelijk om iedereen zelf het album te laten ophalen.

UPDATE ophalen:

Van de volgende teams kunnen de albums op zaterdag 20 november door de leider of een ouder worden opgehaald in de kantine tussen 11:15 - 14:45 uur:

JO8-1, JO8-8, JO12-2, JO12-3, JO13-6, JO14-3, JO15-1, JO15-4

Daarom verzoeken we jullie als leiders om de albums namens je team op te komen halen en vervolgens uit te delen aan de deelnemers in je team.

Mocht je als leider echt niet in de gelegenheid zijn, dan verzoeken we je om zelf een ouder te benaderen om de albums voor je team zaterdag te komen afhalen (bij de teams vanaf  JO/MO15 en JO16 kunnen ook 2 spelers afgevaardigd worden).

Overigens is dit alles nog onder voorbehoud van eventuele strengere Covid-maatregelen die de overheid op vrijdag 12 november bekend gaat maken.

Wanneer er vanuit de club geen verdere mededelingen volgen op vrijdagavond, dan gaat het ophalen gewoon door zoals hierboven aangegeven.

De albums zijn gepersonaliseerd, je eigen foto is afgedrukt op de voorkant, dus dat is makkelijk uitdelen. Als een speler of trainer geen toestemming heeft gegeven voor het gebruiken van zijn/haar foto, of niet op de foto is gegaan tijdens een van de fotosessies in september, dan heeft diegene ook geen album helaas.

Vanaf maandag 15 november start de voetbalplaatjesactie bij Jumbo Vathorst en kunnen de voetbalplaatjes gespaard worden.

We hopen dat het album voor iedereen een mooi aandenken is aan het lidmaatschap van onze club en er later sportieve herinneringen mee opgehaald kunnen worden!

Met sportieve groet,

Werkgroep voetbalplaatjesactie