• De Dissel > Kledingsponsor 5e
  • De Dissel kledingsponsor van het vijfde. De competities van alle seniorenteams zijn volop aan de gang hoog tijd om de nieuwe sponsoren aan een ieder voor te stellen.

Nadat de gesprekken met de potentiële sponsor aan het einde van vorig seizoen een andere richting in gingen was het even rust op de plaats en opnieuw beginnen.

Vanuit het team werden in De Dissel hun zoektocht naar een kledingsponsor besproken en zo is Astrid de Vré, samen met Vincent de Vries, de eigenaren van Dims en van De Dissel, enthousiast gemaakt en geraakt om zich in te gaan zetten voor het vijfde senioren team van onze mooie club.

Sinds januari heeft Astrid de Vré de exploitatie van de Dissel overgenomen van SRO en werd zo de opvolger van haar vader Paul en moeder Marian die vanuit de “oude Dissel” voor SRO ook in de nieuwe Dissel de scepter zwaaiden.

Paul ging eind 2016 genieten van zijn pensioen gerechtigde leeftijd en zit nu bijna meer op de fiets dan dat ie loopt, maar dat is ook zijn lust en leven.

Astrid leek wel de natuurlijke opvolger van haar ouders omdat zij samen met Vincent, Dims tot een succesvolle horeca gelegenheid hebben weten op te stuwen toe aan meer.

Het verlengde van De Dissel op Dims was daarbij een mooie gelegenheid. Sinds januari 2017 heeft Astrid het roer over genomen en ondanks dat Paul en Marian nog hand en spandiensten vervullen is het echt haar tent geworden.

Je merkt ook zonder iemand te kort te doen dat er volop beweging zit in de zaak sinds zij het voor het zeggen heeft.

Een paar maanden geleden het interieur aangepast aan haar wensen en ze is er helemaal klaar voor. De mannen van het vijfde waren precies op de juiste tijd op de juiste plek.

• Hoe perfect is dat zeggen we dan. Enthousiaste ondernemer(s) bij een hecht team met even zo enthousiaste leiding van Rob en Richard. Het lijkt een match die gemaakt is voor elkaar.

Als je ziet hoe de mannen de sponsor in hun midden hebben gesloten kan het toch niet anders dan dat Astrid zich nu al één van het team voelt. Vanuit de sponsorcommissie willen we de leiding van het vijfde hier danken voor hun succesvolle zoektocht naar een betrokken sponsor.

Zeker willen we ook Astrid de Vré hartelijk welkom heten bij de Business Club VV Hooglanderveen. We hopen dat we als voetbalvereniging kunnen bijdragen aan het succes van De Dissel, net als De Dissel graag bijdraagt aan het succes van het vijfde. Op naar het kampioenschap.