• De clubveiling is geopend
  • Met ingang van 1 mei 2021 heeft voetbalvereniging Hooglanderveen een eigen clubveiling.

Met hulp van onze sponsors veilen we aantrekkelijke originele producten en diensten. Deze zijn volledig of tegen beperkte vergoeding gesponsord.

Zo hoopt de club in deze tijd op originele wijze middelen op te halen voor het realiseren van de aanbouw en de jubileum festiviteiten in het komende seizoen. Maar daarnaast is het natuurlijk leuk en origineel.

Gezien het grote aantal items op de veiling kan je zien dat vele sponsors enorm positief hebben gereageerd op deze actie. Daar zijn we hen erg dankbaar voor. Zeker in deze tijd.

• En we zijn er nog niet, dus houd de veiling de komende weken goed in de gaten, want er volgen nog veel meer producten en diensten.

We starten vandaag en zolang we mooie veiling-items kunnen aanbieden, gaan we voorlopig nog wel maanden door met onze clubveiling.

Dus neem een kijkje op
    www.vvhooglanderveen.net registreer je én doe een bod, wie weet wordt jij de winnaar.
    Maar niet jij alleen, ook de club en haar sponsors.

Je kunt ook op de button rechtsboven op de homepage van onze website klikken.