• Afgelopen vrijdag 27 juni hebben we onze sponsors persoonlijk bedankt voor hun steun aan de club, zeker in deze tijden. Normaal sluiten ons seizoen af een haring party event, maar ook dat leek ons, met de anderhalve meter restrictie, geen strak plan. Dat netwerken wordt dan heel hard praten op die afstand. Nee, we moesten iets anders verzinnen, zo dacht de sponsorcommissie.

Als we dan niet bij ons in de kantine kunnen borrelen, dan brengen we de borrel naar onze sponsors. De hoofdsponsor kon het verzorgen en zo leverden de sponsorcommissieleden afgelopen vrijdag een koelbox met inhoud voor een vrijdagmiddag-borrel persoonlijk af bij de sponsors.

Het was ook gelijk een mooi momentje om onze sponsor te melden dat we aan het eind van dat seizoen ons 75 jaar bestaan gaan vieren. Om nu al in de stemming te komen was dit alvast een proostmomentje.

Op een snikhete vrijdagmiddag waren de reacties op deze verkoeling zeer positief. De ludiek actie werd zeer gewaardeerd. Om jullie een impressie hiervan te geven en de positieve sfeer mee te proeven, hebben we bij velen van hen ook een foto-tje kunnen maken.

Cheers & enjoy !

De sponsorcommissie voetbalvereniging Hooglanderveen