• Zondag 7 november De Bouwerij de balsponsor
 • Na een voetballoos weekend, tenminste als we naar het eerste kijken, gaan we zondag weer op jacht naar de drie punten. De Rooms katholieke sport vereniging DCG uit Amsterdam is de opponent.

  DCG dat afgelopen speelronde pas haar eerste overwinning boekte is een tegenstander die je volgens de ranglijst moet kunnen hebben. DCG won echter wel van De Meer die tot dat moment nog geen wedstrijd had verloren.

  Een tegenstander om rekening mee te houden.

  Sander Schoonderbeek met zijn bouwbedrijf De Bouwerij is de sponsor van de wedstrijd bal. Ook hij heeft ter gelegenheid van ons jubileumjaar dit seizoen twee keer een bal gesponsord. Als Hooglandervener heeft Sander zelf jarenlang zelf ook bij de club gevoetbald.

  Toen hij echter tijdens het spelletje geblesseerd raakte heeft hij als ondernemer de beslissing genomen zijn actieve sportcarrière te beëindigen.

  Hij blijft gelukkig wel betrokken bij de club en is al jaren een sponsor van onze vereniging. De Bouwerij verzorgd alle mogelijke (ver)bouw activiteiten.

  Van een verbouwing van je huidige woning tot aan het bouwen van een nieuw huis je kan er voor bij de Bouwerij terecht. We zijn heel blij met de jarenlange support van De Bouwerij en hopen dat het zondag de volle mep oplevert.

  Ondanks dat er op dit moment nog onduidelijkheid heerst over de manier waarop we alle bezoekers op ons mooie complex mogen gaan begroeten ivm de nieuwe corona maatregelen willen we iedereen van harte uitnodigen om onze mannen te ondersteunen en zo bij te dragen aan een gunstig resultaat.

  Graag tot zondag.

  sponsoring@vvhooglanderveen.nl

 • De Bouwerij - de specialist in in nieuwbouw, verbouw, renovatie én onderhoud

  vrijblijvend eerlijke adviezen - transparante prijsvorming - duidelijke afspraken - uitstekende service én nazorg

  https://www.de-bouwerij.nl