• Nadat we vorige week sinds begin april weer eens een thuiswedstrijd konden noteren staat er voor aankomende zondag direct de volgende gepland. We spelen tegen PVCV uit Vleuten. Een team dat met evenveel gespeelde wedstrijden 3 punten minder heeft. Een belangrijke pot om er mogelijk een interessant slot van deze jaargang van te maken en aansluiting te houden bij de bovenste posities. ┬áDe wedstrijd van afgelopen week geeft daar vertrouwen in. Een goede eerste helft, tegen de huidige koploper van de 2e klasse B, waarin er een mooie voorsprong werd opgebouwd. Helaas kon die net niet over de streep getrokken worden. Het optrekken van een verdedigingsmuur is niet voldoende gelukt en zo kwamen we net te kort.

Nu we voor de tweede maal dit seizoen op de Bouwerij mogen rekenen als wedstrijdbalsponsor kunnen we misschien bij Sander Schoonderbeek te raden gaan hoe het best een muurtje opgetrokken wordt indien dat nodig mocht zijn. De Bouwerij sponsort de tweede keer een bal omdat we in dit jaar ons jubileum vieren en zij daar graag een extra bijdrage aan willen leveren. Met zulke trouwe sponsoren zitten we als vereniging er toch warmpjes bij. Het lijkt me overbodig om te vermelden maar doe het toch; als je bouw of verbouwingsplannen hebt informeer vrijblijvend bij De Bouwerij of zij hierbij kunnen assisteren.

Weer terug naar aanstaande zondag. We gaan ervan uit dat we ook dit weekend van een lekker zonnetje op het complex mogen genieten. Zodat we gezellig een leuke pot voetbal kunnen gaan zien en onze mannen aanmoedigen om de volle buit te pakken en de punten in Hooglanderveen te houden. We willen iedereen van harte uitnodigen om onze jongens aan te moedigen, ze verdienen jullie support.

Graag tot zondag,

Sponsorcommissie.