• Dartavond

Eindelijk mochten we de kantine weer ombouwen naar het Ally Pally van Hooglanderveen en dit keer hadden we voor de jubileumeditie zestien banen gerealiseerd om de 64 dartduo’s kwijt te kunnen in de ruimte. Het is een tijd onduidelijk geweest of het toernooi kon worden gehouden en onder welke omstandigheden dat dan was, maar we konden ouderwets de hele kantine vullen met deelnemers en publiek.

Dartavond 2022

Vanaf de inloop was het een groot feest en verliep het toernooi op rolletjes, we zijn dan ook niet uitgelopen en dat was, zo bleek in aanloop naar dit toernooi, toch iets wat veel mensen graag goed zagen gaan! Na de poulewedstrijden waren er knock-out rondes en die wedstrijden waren bijna allemaal spannend met tegenstanders die aan elkaar gewaagd waren.  Rond middernacht was het tijd voor de grote finale tussen team Bullseye (Martin ten Hoven en Maik Staal) en de Sheelemakreele (Laslo Duister en Aron Heemskerk). Wie de finale ook zou winnen, sprake van een verdiende winnaar was er sowieso. Deze duo’s hebben sterke potten gespeeld het hele toernooi lang. De finale was ook heel erg spannend en het lag dicht bij elkaar. Na een 1 – 1 stand moest een derde set de winnaar aanwijzen en uiteindelijk wisten de Sheelemakreele het af te maken met een dubbel.

Nogmaals gefeliciteerd met de winst mannen!

Zaterdagochtend was er niks meer te zien van het evenement en kon de jeugd weer in een opgeruimde kantine terecht, met hulp van vrijwilligers met opbouwen en afbouwen liep ook dat op rolletjes.  Ook aan alle helpers grote dank.

Dartavond 2022

Al met al was het een feestje en zijn we blij dat het evenement weer terug op de agenda kon, wat ons betreft gaat het voorlopig ook niet meer van de agenda af!

De organisatie