• Zondag 27 november is Cor Kok de sponsor van de wedstrijdbal tegen Roda
  • Nadat ik nog bij zit te komen van het sublieme resultaat van deze zondag tegen de koploper, waar de mannen met maar liefst 3 punten terug de bus in zijn gestapt, alweer de blik vooruit naar aankomende zondag. Dit zal wederom een wedstrijd worden waar de mannen van de jongens worden gescheiden.

Roda ’23 staat 4e met 16 punten. Er is een groep van 5 clubs die zich langzaam aan het afscheiden zijn van de rest. Roda ’23 is een makkelijk scorende ploeg met een doelsaldo van +13 en daarmee staan ze zelfs bovenaan. We zijn gewaarschuwd, maar met de opsteker van de laatste wedstrijd gaan we met opgeheven hoofd het gevecht aan vermoed ik.

Cor Kok, onze super vrijwilliger, die jaarlijks bij een van de thuiswedstrijden de wedstrijdbal verzorgd is aanstaande zondag goed voor de bal tegen Roda’23.

Cor is zoals vele weten al jaren één van de trekkende krachten als het op verzorging aan komt bij ons op ons mooie complex. Zorgt voor witte krijtlijnen op de 3 natuurgrasvelden. Het juist plaatsen van de goaltjes bij de jeugdwedstrijden enz enz.

Cor gaat stoïcijns te werk een stille kracht. Winst of verlies daar laat Cor zich niet door motiveren, interesseert hem eigenlijk niet zoveel. Een glimlach op de koppies van de kleinste en ook grotere jeugd dat geeft hem voldoening.

Laten we hopen dat zondag deze 2 bij elkaar komen. Dat we op ons prachtig verzorgde complex een glimlach op het gezicht krijgen door de strijdkracht die de mannen op de kunststof mat leggen. Mogelijk gaan ze ook Roda aan de zegekar binden. Als we ze daarbij komen ondersteunen door ze aan te moedigen komt het vast goed.

Cor bedankt en iedereen graag tot zondag.

Sponsorcommissie.

sponsoring@vvhooglanderveen.nl