• Ondanks het vreemde seizoen waar we ons in bevinden zijn diverse contracten voor komend seizoen verlengd. Nadat de verlenging van de samenwerking met hoofdtrainer Charles van Altena in december al was aangekondigd, is het bestuur tevreden dat ook voor een aantal andere belangrijke posities continuïteit naar komend seizoen is gewaarborgd. We verwachten richting eind januari ook op trainersvlak bij de jeugd nieuws te kunnen melden. Voor nu betreft het de volgende contractverlengingen:

Roger Lantinga is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van het tweede elftal bij de senioren. Dit seizoen begon het tweede elftal met twee overwinningen uit drie wedstrijden, voordat de competitie werd stilgelegd. In het verwezenlijken van de ambitie om met het tweede elftal de stap te maken naar de reserve hoofdklasse, zal Roger ook tijdens het seizoen 2021 - 2022 voor de groep staan.

Richard van Beek is inmiddels al vier jaar verbonden aan de vereniging. In zijn eerste jaar als trainer van de JO19-1 wist hij promotie naar de vierde divisie af te dwingen. Daarna heeft hij zich in een nieuw avontuur en uitdaging gestort als Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw, destijds een nieuwe functie bij de club. Na de recentelijke succesvolle afronding van de KNVB-cursus Hoofd Opleiding C zal Richard ook komend seizoen de trainers in de bovenbouw begeleiden.

Mike van den Ban is dit seizoen nieuw begonnen als Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw, waarin hij onder meer verantwoordelijk is voor het verder neerzetten van het concept 'breder opleiden'. Naar tevredenheid van beide partijen tekent Mike voor twee jaar bij.