• De vereniging heeft overeenstemming bereikt met Igor van Gelderen en Richard van Beek voor een contractverlenging van één jaar. Aan de andere kant zal Rob Overkleeft de club aan het einde van dit seizoen verlaten.

Igor is in zijn rol als Technisch Manager vorig seizoen gestart. Dit seizoen heeft Igor verschillende initiatieven gestart om invulling te geven aan de doelstellingen uit het Voetbaltechnisch Beleidsplan 2019 - 2023. Ook volgt hij de KNVB-opleiding HO-A.

Richard is tevens aan zijn tweede jaar bezig als Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw. In deze rol ligt de focus op het intensief begeleiden van de selectieteams O13 tot en met O19 en het verder doorontwikkelen van leerlijnen door de bovenbouw. Daarnaast neemt Richard deel aan de opleiding HO-C.

In verband met zijn werkzaamheden bij Geuzen Middenmeer en de KNVB in combinatie met een gewijzigd functieprofiel voor de positie van Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw, heeft de vereniging besloten om het aflopende contract van Rob niet te verlengen. Rob heeft een belangrijke bijdrage in de implementatie van het concept 'breder opleiden' bij de onderbouw.

De vereniging feliciteert Igor en Richard met hun verlengingen en wenst Rob succes bij nieuwe uitdagingen die op zijn pad komen.