• Platinacontract Lomans Totaalinstallateur getekend
 • De zichtbaarheid van onze nieuwe platina sponsor Lomans Totaalinstallateur werden al langere tijd op de club waargenomen. De zonnepanelen zijn door Lomans Totaalinstallateur geleverd en vakkundig geïnstalleerd.

  Daarnaast waren wij door de sponsorafspraken instaat als vereniging om alle jeugdtrainers en leiders in het nieuw te steken met mooie coachjassen.

  We zochten echter naar een passend moment om de onderliggende contracten te tekenen. In maart was er een moment dat beide zonen van Joost den Otter, directeur van Lomans, Levi O11.1 en Thijs O9.5 thuis moesten voetballen.

 • Hier zien we Thijs in de voorbereiding van de wedstrijd en groepsfoto. Joost is als vader van deze kanjers nauw betrokken bij onze vereniging en mede daarom liepen de gesprekken over sponsoring van Lomans heel vlot. De nieuwe coachjassen voor de jeugd was al snel een onderdeel van het Platina sponsor contract.

  Ook de 10 reclame borden op het evenementen plein werden een onderdeel van de afspraken. Maar wat misschien wel belangrijker is dat Lomans Totaalinstallateur in de persoon van Joost den Otter een heel betrokken sponsor is.

  Dat blijkt onder andere uit zijn deelname aan de strategie sessies van de club.Waar zijn mening als sponsor mede gewogen is in het toekomstplaatje van onze vereniging.

  Met zulke trotse vaders zit de toekomst van onze mooie vereniging wel goed. Het familiebedrijf Lomans dat in 1918 is ontstaan met het openen van een winkel en installatiebedrijf in Amersfoort door Frans Lomans. Paul Lomans zette in 1985 als zoon van Jan het bedrijf voort.

  Nu na bijna 100 jaar later is Lomans Totaalinstallateur nog steeds een familie bedrijf. Met iets meer dan tweehonderd medewerkers verdeeld over een vestiging in Capelle aan den IJssel en Amersfoort behoort het bedrijf tot één van de vijftig grootste installatiebedrijven van Nederland.

 • Wij zijn als vereniging trots dat zo’n Amersfoortse bedrijf zich aansluit bij de Business Club van onze voetbalvereniging. Laten we vooral met elkaar proberen invulling te geven aan de slogan van het bedrijf Lomans: SAMEN BOUWEN AAN MORGEN.

 • De ondertekening van de contracten door directeur Lomans, Joost den Otter en voorzitter vv Hooglanderveen Norbert van Hengstum.

 • Frans Lomans begon in 1918 een winkel en installatiebedrijf in Amersfoort. Na zoon Jan, zette Paul Lomans in 1985 het installatiebedrijf voort.Met iets meer dan tweehonderd medewerkers verdeeld over een vestiging in Capelle aan den IJssel en Amersfoort behoort ons bedrijf tot één van de vijftig grootste installatiebedrijven van Nederland.Lomans is al bijna honderd jaar en drie generaties lang een familiebedrijf!