• Het technisch kader en de ledenadministratie zijn de laatste periode ontzettend druk geweest met het indelen van de voorlopige teams voor komend seizoen. Veel mutaties zijn nog verwerkt, onder meer van nieuwe en stoppende leden.

Eerder deze week hebben wij reeds gemeld dat de conceptindelingen voor komend seizoen in het weekend van 11 en 12 juli zouden worden gepubliceerd.

Via dit bestand (klik) zijn de conceptindelingen voor de jeugdteams en seniorenteams (seniorenteams staan in Dribbelaar 41 ...) voor het seizoen 2020 - 2021 te vinden, evenals wat algemene informatie over de opstart van het aankomende seizoen.

Het blijft belangrijk te benadrukken dat het om conceptindelingen gaat. Over de zomer heen tot de start van het seizoen kunnen er door het technisch kader nog aanpassingen worden gedaan, als blijkt dat daar aanleiding toe is.

Bij de jeugd van Onder 8 tot en met Onder 15 zijn alle selectiegroepen op alfabetische volgorde vermeld. Het is aan de hoofdtrainers van de betreffende groepen om de teamindelingen binnen de selecties kenbaar te maken. In sommige gevallen is dat reeds gecommuniceerd, in andere gevallen staat dat nog op de planning.

Door alle geldende maatregelen in verband met Covid-19 is het nog even afwachten hoe de start van het komend seizoen er exact uitziet. Het is in ieder geval momenteel de planning dat het weekend van 29 en 30 augustus gepland staat voor de eerste speelronde van de KNVB. Hoe de kledinguitgifte er precies uitziet, zal nog nader bericht worden.

Bij vragen kan er contact op worden genomen met de betreffende leeftijdscoördinator.

Wij wensen iedereen een fijne zomer en graag tot de start van het nieuwe seizoen.