• Erkend clubwerk 2023 - 2024
 • Met ingang van het seizoen 2017/2018 kent voetbalvereniging Hooglanderveen een proactief vrijwilligersbeleid. Voor elk oudste spelend of reserve lid binnen een gezin wonend op hetzelfde woonadres moet clubwerk worden verricht. Dit kan door het lid zelf vanaf 14 jaar of in de directe familielijn (zoon, dochter, vader, moeder, opa, oma). Voor het doen van clubwerk ontvang je punten. Door het behalen van minimaal 10 punten, pas dan word je voor de extra contributie vrijgesteld. Lees hier meer over op onze website

   

  Let op !
  In de Algemene Ledenvergadering van november 2022 is besloten het tarief voor extra contributie (per gezin) met ingang van het seizoen 2023 - 2024 op € 125,- vast te stellen Aan het einde van elk seizoen blijkt dat we toch handjes te kort komen. Dan springen leden bij die al heel veel doen voor de club en dat is niet de bedoeling. 

  De commissie binden en verbinden hoopt te bereiken dat meer personen clubwerk in een functie of taak voor de vereniging gaan doen. Want ondanks onze grootte zijn we nog steeds een vereniging draaiend op clubwerk(st)ers en geen commerciële instelling/ bedrijf met enkel betaald personeel.

  Wees welkom als clubwerk(st)er én geef hieronder aan wat je voor de club wenst te doen. Alvast ontzettend bedankt voor jouw inzet !

 • Online inschrijven taken / functies