• Eindstand Grote Club Actie 2021

Vandaag 1 december 2021 kan de club jullie berichten dat in de periode 18 september tot en met 30 november 2021 ontzettend veel lootjes van de Grote Club Actie zijn verkocht. Lees verder

• Clubrecord verbroken!
  • Vandaag 1 december 2021 kan de club jullie berichten dat in de periode 18 september tot en met 30 november 2021 ontzettend veel lootjes van de Grote Club Actie zijn verkocht.

Het doel was 3.125 lootjes maar is door jullie fan-tas-tische inzet 3.445 lootjes geworden. Het prachtige bedrag is géén € 7500,00 maar € 8.268,00 geworden. Dit bedrag komt ten goede aan het Jeugdkamp in 2022.

Super goed gedaan door alle lotenverkopers én natuurlijk alle lotenkopers die de club een warm hart toedragen. Namens vv Hooglanderveen: "Onwijs bedankt allemaal"

Natuurlijk hopen wij ook dat jullie een mooie prijs gaan winnen. De trekkingsuitslag wordt op 9 december 2021 via clubactie.nl bekend gemaakt. Je kunt dan jouw lotnummer checken in de lotchecker. Daarnaast worden de prijswinnaars per e-mail geïnformeerd.

De top 3 loten verkopers:

1 - Thimo van Zijll - JO13-5 met 185 loten

2 - Coen Flos        - JO11-4 met 161 loten

3 - Tim Bosch       - JO9-2   met 117 loten

Het winnende team is JO13-5 met 267 loten

Mannen en het team : "Wat een geweldige prestatie" Applaus!

Het is het club record en ook degene die de lootjes hebben verkocht hebben de club records uit de boeken gehaald. Coen met zijn 2e plaats en Thimo met zijn eerste plaats.  Thimo voor de 5e keer op rij nummer 1 en elk jaar het club record en zijn daarmee zijn eigen record verbroken als loten verkoper. Echt geweldig.

Alle lotenverkopers kunnen gratis deelnemen aan het “Van Essen catering & events” Jeugdkamp in 2022. Dit is een éénmalige actie. Heb je minimaal 20 lootjes verkocht? Dan ontvang je op het geregistreerde mailadres een oorkonde van de Grote Club Actie 2021. Deze oorkonde ontvang je uiterlijk 31 december 2021 op het geregistreerde mailadres.

Hulde aan iedereen die de Grote Club Actie tot een succes hebben gemaakt. Ik neem persoonlijk contact op met de prijswinnaars.

Met sportieve groet,
    Coördinator Grote Club Actie