• Tussenstand Grote Club Actie 2021

Op 18 oktober zijn in totaal 1956 loten verkocht. Dat is 63% van het streefbedrag. Nog 1169 loten te gaan <<lees verder>>

• Yesssss > Clubactie online
  • Op zaterdag 18 september 2021 is de Grote Club Actie van start gegaan. De opbrengst van het aantal loten komt ten goede aan het "Van Essen Catering & Events" Jeugdkamp 2022.

Win jij de hoofdprijs van € 100.000,-, een auto, een vakantie of één van de ruim 300.000 andere prijzen? Een dag na de trekking, op donderdag 9 december 2021, wordt de trekkingsuitslag op de website clubactie.nl gepubliceerd. En kun je jouw lotnummer checken in onze Lotchecker. Daarnaast worden de prijswinnaars per e-mail geïnformeerd.

Koop één of meerdere loten of een superlot voor nog meer kans. Deel jouw persoonlijke pagina met familie en vrienden.

• Iedereen kan meedoen!
  • Het aankopen van loten kan zowel bij de jongens én de meisjes op drie manieren:

1. via het lotenboekje van een teamspeler in de leeftijd O8 t/m O13
    2. via de algemene pagina Grote Club Actie VVH
    3. via de persoonlijke pagina van een teamspeler in de leeftijd O8 t/m O13

Wil je losse loten kopen via een jeugdlid? Dan zijn er 2 opties mogelijk:

• Zoek in het tekstvak Ik koop een lot van (indien bekend) - de voornaam van de jeugdspeler of
    • Vraag zelf aan het jeugdlid of hij/zij zijn/haar persoonlijke pagina aan jou wil mailen.

Vul jouw gegevens in én bestel direct online.

Namens vv Hooglanderveen: "Super bedankt"

Coördinator Grote Club Actie

Frank van Zijll > jeugdkamp@vvhooglanderveen.nl