• Hoofdtrainer Charles van Altena en voetbalvereniging Hooglanderveen zijn tot overeenstemming gekomen om het lopende contract met een seizoen te verlengen. Daarmee gaat Charles zijn vierde seizoen in bij de tweedeklasser. De afgelopen twee seizoenen zijn door de coronamaatregelen voortijdig beëindigd en ook dit seizoen is het afwachten hoe en wanneer het restant van de competitie wordt hervat. Het eerste elftal begon de competitie voortvarend, maar kende een matige reeks totdat de competitie werd stilgelegd. Sindsdien heeft de eerste selectie binnen de geldende maatregelen een aantal vriendschappelijke wedstrijden afgewerkt. Het geplande trainingskamp naar Spanje is vanwege corona niet doorgegaan.

Verder is er ook nieuws te melden rondom het tweede elftal. Trainer Roger Lantinga heeft de Technische Commissie op de hoogte gebracht dat hij bezig is aan zijn derde en laatste seizoen bij de vereniging.

Wij feliciteren Charles met zijn contractverlenging en hopen dat beide trainers nog een mooie tweede seizoenshelft tegemoet kunnen gaan.

Namens het bestuur,

Caspar Tondeur