• Brasserie Zuiderzoet > Kledingsponsor 3e

  Hoogtijd om dit op de gevoelige plaat vast te leggen voor het nageslacht en iedereen die vv Hooglanderveen een warm hart toe draagt. Rob en zijn mannen zijn maar wat trots op deze nieuwe kleding sponsor Brasserie Zuiderzoet.

 • Het kon ook bijna niet anders dan dat Brasserie Zuiderzoet de nieuwe sponsor zou worden met maar liefst 4 spelen zonen in het team. Hiermee “troefde” Paul en Majet de vorige sponsor ruimschoots af met “slechts” 2 zonen en af en toe een invallende derde vanuit de jeugd.

  Paul heeft in de afgelopen 25 jaar als chef kok in meerdere keukens mogen kijken en werken waardoor hij een schat aan ervaring heeft meegenomen toen hij in 2011 deze nieuwe horeca uitdaging is aangegaan.

  Naast Centerparcs De Eemhof staat Brasserie Zuiderzoet waar Paul en zijn team al hun creativiteit aanwenden om van ieder diner een verrassende ervaring te maken.

 • Deze creativiteit heeft Paul zich vanuit zijn hobby als muzikant ontdekt tijdens het schrijven van teksten en maken van nieuwe muziek. Dit wordt nu aangewend ook aangewend bij de organisatie bruiloften en andere events.

  Na een bottertocht gestart in Spakenburg zijn wij als sponsorgroep van onze mooie club VV Hooglanderveen al eens te gast geweest aan de overkant van het water bij Zuiderzoet. Geweldig vertoeven aan het water, na een fietstocht of gewoon omdat het kan.

  Dat Paul en zijn team gaan voor het beste past ook goed bij het derde. Als vriendenteam vorig seizoen kampioen geworden en ondanks dat ze hoger zijn gaan voetballen, wat eigenlijk niet hoefde van de mannen draaien ze ook dit seizoen keurig mee.

  Dit team met deze sponsor zijn ongetwijfeld in staat tot mooie resultaten.

  Dank Paul en Majet voor sponsoring van “jullie” team en veel succes met Brasserie Zuiderzoet